• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Holandia

6 lat mieszkałem w okolicach Almelo, więc do Apeldoorn miałem jakieś 60 km
wróciłem do PL z jednego powodu - rodzina (żona i dziecko)

no ja dopiero zaczynam podbijać Holandie :) ktoś bedzie z okolic niech sie odzywa, wogle warto by bylo zrobic liste osób które są obecnie w Holandii, niech każdy poda miejscowość i nr telefonu,co by z czasem sie mozna bylo zgrac jakos , zaczynam ja

Tomek - APELDOORN, UTRECHT - +31 617 504 451

Siema pierwszy poscik na alfaholiku. Jestem z De lier i sadze za mam maly problem z alfa...

Na jalowym biegu gdy dodam gazu tak do 2 tys obrotow po chwili spada do 1100 1200 i spowrotem wraca na 2000. NO i po wymianie oleju ktora zrobilem wczoraj wydaje mi sie ze zaczela dymic na bialo i pocic sie z wydechu mam olej castrol magnatec 10w40 part syntetic

Ostatnia edycja:
z tymi obrotami to może by wystarczył przeczyścić przepustnice i zrobić reset parametrów, a co do kopcenia to mocno kopci czy lajtowo? Zobacz czy ci nie ubywa płynu ze zbiorniczka i czy nie zmienił koloru.

Witam was również z Agelo koło Almelo:)
Pozdrawiam

Agelo.. 16 km od Almelo, kolo ootmarsum

Też się zgadza:) A aktualnie w holandii czy w polsce jesteś?

Loenen Aan De vecht wita ( Utrecht province ) moze maly zlocik ( spotkanko na Amsterdamie zuidooscie ?>? dla tych co z okolic > ?

witam, właśnie wyniosłem się do Holandii mieszkam w okolicach Venlo, jest tu ktoś z okolic? może jakieś spotkanie :) rzadko bywam na necie bo nie mam netu, teraz stoję pod mackiem w venlo hehe

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót