Holandia

Aloha :)

potrzebuje pomocy. Wybieram sie na zlot do Zandvoort i nigdzie nie potrafie znalezc wolnych miejsc. Ma ktos moze jakis pomysl gdzie szukac hotelu, pensjonatu, "pokoju w piwnicy" :P, zebym mogl przekimac z zona i dzieciakiem ?

Booking.nl
Przygarnął bym Was ale niestety aktualnie mam jeden wielki rozpierdolnik ( remont całego piętra ) i niestety nie da rady.

Witam.Jest ktos z okolic Arnhem?

witam...ja sie dopiero tam wybieram;p tzn rodzina mnie chce sciagnac na wiosne;p

Chłopaki, nie przejeżdża ktoś z Was w okolicy Sloterweg 266
1171 VH Amsterdam? Potrzebuję stamtąd jedną małą część, a chcą sporo kasy za wysyłkę.

Witam kolegów , mam pytanie nie ma ktoś może pracy do załatwienia ? sytuacja mnie zmusiła że musze na gwałt szukać pacy . prosze o info na priv.

Witam!
Ktos chętny z hakiem podpiąć przyczepke z łódki. Holandia AH JOURE - Polska, nie za darmo.

Jest ktos z okolic Den Haag,Lisse ew.Lejda?

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Mieszkam w Noordwijkerhout :) w razie spotow prosze o cynk:) jestem tu z 166

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Spotow brak ;) jest nas aktywnych 3 alfaholikow ;) ja z moja GT aka padaka ;) Jabolek z 2xgiulietta 1.4tb i 2.0 jtdm no i Ty ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

a jak wyglada sprawa z clubem tutejszym? ktos jezdzi na spoty? ja bym sie z checia wybral ale przeszkoda jest jezyk...nic z ich forum nie moge wyczytac:-D

spotkania są rzadko.
mnie nie było już ponad 2 lata.. ale kiedyś na jakiś większy spot można by sie wybrać ;)
z językiem nie mam problemu

z chęcia tez bym sie wybrał...z ang nie ma problemu gorzej z niderlandzkim.

Amortyzatory
Powrót