mattom
Nowy
W to też można polemizować.może zakładac hidy, bo nikogo razić nie będzie
Kiedyś mieliśmy tutaj kolege który ładnie wytłumaczył co i jak.
U mnie w ori soczewce hid był złą opcją. Waliło po oczach mimo ustawiania na przyrządach.
Może i spinner. Ale wnerwia mnie masa DEBILI którzy montują hid wszędzie gdzie sie da obowiązkowo z diodami led wszedzie gdzie sie da oczywiscie niebieskimi bo białe to bee.Co się tak spinasz, co Ty jesteś spinner?
I oczywiście jedzie taki delikwent na hidach nie myśli ich opuścić ale król drogi bo on widzi.
Mam - napisałem że używam w nocy bo jest mi wygodniej jeździć. Ale przy takim ruchu jaki jest na ulicach pomiedzy 1 a 5 rano raczej nie spotyka sie kierowców a jak już to zdąże zgasić.
1000zł ... nie wierze. Ale jeśli tak to gratuluje ... głupoty. Jest taka opcja jak odmowa przyjęcia mandatu. I często warto z jej skorzystać.
Powiem tyle. nie bez powodu lampy ksenon ori kosztują tyle ile kosztują. I nie bez powodu montuje się je za odpowiednią dopłatą.
- - - Updated - - -
OK. Nie widzialem twoich wyrobów dlatego o jakości się nie wypowiem. Ale sam fakt przeróbek tych lamp. Dla mnie ... no sory. Ale dalej jest to środek zastępczy.Wszyscy chcą mieć wszystko po kosztach i tego nikomu nie przetłumaczysz.