Hej LUBUSZANIE

• Autor wątku Autor wątku ArtB
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam wszystkich.Chyba dawno tutaj nie zaglądałem bo widze że coś się ruszyło przeważnie mobilki z Wielkopolski byli aktywni.GORZÓW pozdrawia.

:)

Pozdrawiam chłopaki z Nowej Soli, widzę że zageszczaja się w poscie wypowiedzi posiadaczy alfek z moich rejonów-aż miło :))) !!!
Więc i ja się uaktywniam. Do Żar,Żagania czy Iłowej mam blisko, fajnie byłoby się skrzyknąc :D

Panie i Panowie może w końcu zrobimy jakiś spot. Jaki miejsce proponuje żagańskie gryżyce. Jest to dość spory zbiornik wodny po kopalni odkrywkowej (czy coś takiego) Termin 19 lipiec (niedziela) lub 25 lipiec (sobota). Spotkanie na parkingu lidl (zaraz przy głównym przystanku PKS i potem wszyscy jedziemy. Co wy na to?

Ostatnia edycja:
Popieram inicjatywe aniol_jojo, jeśli chodzi o mnie to pestka tylko jest takie ale: 18.07; 25.07; 02.08; 08.08 (wesele,wesele,chrzciny,wesele) se ne da.. ;)

ja mam w przyszłym miesiącu do zapłacenia OC i przegląd więc odpadam ;/

!!!!

witam:)
Widzę że troszkę alfistów się pojawiło
Trzeba zacząć planować Wielki Spot!!!!Zebrać jak najwięcej osób

Hej Lubuszanie co tak ucichliście?? Jest nas chyba troszkę a tu pusto... Pozdro z Nowej Soli!

Jakoś tak wyszło ... niestety. Może Lubuszanie spotkają się na lotnisku 11 kwietnia? Jest na to post na forum, mają być jakieś wyścigi itd a my możemy zrobić z tego spot :)

ajj, to już nie lubuskie ;)
w marcu coś w gorzowie postaram sie zorganizować, a latem w końcu jakiś lubuski zlot można by było zrobić. tylko z ZG coś mało osób się tu udziela :/

Amortyzatory
Powrót