Hej LUBUSZANIE

• Autor wątku Autor wątku ArtB
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To że nie jest tania to już wiem :)
Za rozrząd i i resztę drobnych rzeczy które wymieniłam zapłaciłam 1850 zl kupa kasy ale szczerze za każdym razem kiedy do niej wsiadam zapominam o tym ze tyle kosztuje :)
Boję się pomyśleć o zawieszeniu :p
Ale Alfa jest warta każdych pieniędzy :D

Pewnie ze pochwale sie swoja Alfą. :))

To że nie jest tania to już wiem :)
Za rozrząd i i resztę drobnych rzeczy które wymieniłam zapłaciłam 1850 zl kupa kasy ale szczerze za każdym razem kiedy do niej wsiadam zapominam o tym ze tyle kosztuje :)
Boję się pomyśleć o zawieszeniu :p
Ale Alfa jest warta każdych pieniędzy :D

Pewnie ze pochwale sie swoja Alfą. :))

Nie martw się, może być tylko drożej ale to niekoniecznie jest wina alfy. Co do zawieszenia to wcale nie musi być drogo. 5 lat jeździłem swoją 156, która jest pod tym względem bliźniacza ze 147, i było bardzo bezawaryjnie. Słowo klucz to: poliuretan.

W razie czego służę radą.
pozdrawiam.
Kynium

Jakoś nie boję sie tego że może być drożej, męża nie mam dzieci też wiec spokojnie dam radę :)
Jesli będę potrzebowała pomocy dam znać, dzięki.

Moja Bella zaraz po przyjezdzie :D

Załączniki

• 20160527_200528.jpg
    20160527_200528.jpg
    93.8 KB · Wyświetleń: 14
  • IMG_20160624_174648.jpg
    IMG_20160624_174648.jpg
    57.9 KB · Wyświetleń: 14
Zrobię swoją to też się w końcu zjawię. Ps. Ładna Alfa. Trochę kolor nie w mój typ ale to Twoje auto i Tobie ma się podobać. :)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Chwalić się to niekoniecznie jest czym. Auta nie ma kiedy dobrze umyć a w malowaniu silnika wszystko co mogło poszlo źle choć i tak nie będzie najgorzej. Zostało dokończyć montować podnosnik w nowym warsztacie bo średnio widzi mi się wyciągać go górą. Jeszcze tydzień i wszystko wychodzi dołem. Później stary silnik z sanek out i w jego miejsce nowy. Przy okazji sprawdzenie wszystkiego co by do tego nie wracać bo dostęp straszny. Niestety silnik wytrzymał u mnie jakieś 1000km i padł. Fart jak cholera. Trzecie auto z rzędu (to dla mnie) i trzecia uszczelka pod głowicą (156, bmw 520 i teraz 166 v6). Bywa. Ale i tak jakoś nie rozpaczam. Miało być tańsze bo uszkodzony zderzak i lampa. Już wsadziłem 2x więcej niż zapłaciłem a jeszcze trochę zostało. Ale i tak Zdzirę lubię. Taki to niełatwy związek z AR.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Tak jak mówiłam, kolor również nie do konca w moim typie ale cóż ja mogłam zrobić. Przecież nie pojadę prosto do lakiernika żeby kolor zmienić :p

Ostatnia edycja:
Moja piękna nawet na grzybach ze mną była :)

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

275.jpg

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Co u nas taka cisza może jakiś mały spot można było by zrobić? :)

Wysłane z mojego Bluboo Maya Max przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót