Miki Mik
Użytkownik
No wiec zamontowalem jednostkę Headunit z Androidem 12,3 cala , 1920x720, CPU 8581a OctaCore 1,6GHz 32GB
- foto instrukcja:
1- demontaż listwy srebrnej ( 3 sruby w schowku + 2 nad schowkiem ) reszta na zatrzaskach
2- demontaż środkowej kratki wentylacyjnej - zatrzaski
3- demontaż osłony nad kolumnta kierownicu - zatrzaski
4 - demontaż radia ( 3 sruby torx )
5 - demontaż licznika ( na dole 2 sruby torx + zatrzaski ) - kieronice trzeba opuścić najniżej i do siebie - jesli sa lopatki to licznik wychodzi a lewo do drzwi
6 - demontaż schowka po lewej
7 -demontaż oslony pod kierownica na d dywanikiem
8 - demontaż jednostki sterującej ( 2 śruby i opada na dół )
Przewody ( główny gruby + antena GPS + antena DAB+ + antena am/fm itd ) przeciagnąć do jednostki sterującej
Nie sa potrzebne: mikrofon, glosnik, kamera cofania,
Przwody USB + slot na SIM przeciagnąć np w prawo do schodka
Wypiąc kostkę z jednostki sterującej i wpiąć do głowniego przewodu z radia + przewod antenowy am/fm w czarne gniazdo
Przewody z anten pociagnac wzdluz slupka i przkleić do szyby
Poskladac w odwrotnej kolejnosci.
Założyć ramkę w miejscu radia + wpiąć przwody + wsunąć od góry i zatrzasnąc + na koniec listawa + śruby w schowku
Działa wszystko:
- sterowanie z kierownicy, kamera cofania, zestaw głośnomówiący orgyginalny, sterownie klimatyzacją, ogrzewaniem itd itd
- tlumacznie na j polski prawie kompletne w ok 90%. a to co jest bez błedów stylistycznych
Po sparowaniu przez BT telefonu automatycznie odpala sie AA
Jedyny problem jaki mam to brak zasilania w orginalnych portach usb w podlokietniku - chyba mi gdzieś umknąło jedno podłączenie bo mam wtyczke męską którą gdzies musze wpiąc tzn w przewód żeński ..... hahaha jakos mi to po ciemku sie stało - moze ktoś podpowie na foto ponizej wtyczka
Całośc działa błyskawicznie, szybko sie uruchamia.

- foto instrukcja:
1- demontaż listwy srebrnej ( 3 sruby w schowku + 2 nad schowkiem ) reszta na zatrzaskach
2- demontaż środkowej kratki wentylacyjnej - zatrzaski
3- demontaż osłony nad kolumnta kierownicu - zatrzaski
4 - demontaż radia ( 3 sruby torx )
5 - demontaż licznika ( na dole 2 sruby torx + zatrzaski ) - kieronice trzeba opuścić najniżej i do siebie - jesli sa lopatki to licznik wychodzi a lewo do drzwi
6 - demontaż schowka po lewej
7 -demontaż oslony pod kierownica na d dywanikiem
8 - demontaż jednostki sterującej ( 2 śruby i opada na dół )
Przewody ( główny gruby + antena GPS + antena DAB+ + antena am/fm itd ) przeciagnąć do jednostki sterującej
Nie sa potrzebne: mikrofon, glosnik, kamera cofania,
Przwody USB + slot na SIM przeciagnąć np w prawo do schodka
Wypiąc kostkę z jednostki sterującej i wpiąć do głowniego przewodu z radia + przewod antenowy am/fm w czarne gniazdo
Przewody z anten pociagnac wzdluz slupka i przkleić do szyby
Poskladac w odwrotnej kolejnosci.
Założyć ramkę w miejscu radia + wpiąć przwody + wsunąć od góry i zatrzasnąc + na koniec listawa + śruby w schowku
Działa wszystko:
- sterowanie z kierownicy, kamera cofania, zestaw głośnomówiący orgyginalny, sterownie klimatyzacją, ogrzewaniem itd itd
- tlumacznie na j polski prawie kompletne w ok 90%. a to co jest bez błedów stylistycznych
Po sparowaniu przez BT telefonu automatycznie odpala sie AA
Jedyny problem jaki mam to brak zasilania w orginalnych portach usb w podlokietniku - chyba mi gdzieś umknąło jedno podłączenie bo mam wtyczke męską którą gdzies musze wpiąc tzn w przewód żeński ..... hahaha jakos mi to po ciemku sie stało - moze ktoś podpowie na foto ponizej wtyczka
Całośc działa błyskawicznie, szybko sie uruchamia.