• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Heh, temat węża spoko:) no fajny, fajny... myślę,że moja 156 ładnie by wyglądała z przyciemnionymi, no ale narazie musi poczekać...

Coś Płock umiera....:(

oj umiera umiera :| widzę ze w Płocku mało osób które fascynują się tą marką :|

Cześć Sebaaaaaaaa:) dokładnie Alf po Płocku pełno śmiga ale w wiekszości ludziom służą tylko jako środek transportu z punktu A do punktu B, i pewnie większość z nich nie ma pojęcia o istnieniu naszego klubu.

no jest dokładnie tak jak mówisz niestety, ostatnio rozmawiałem z kolesiem co jeździ Alfa i jak się okazało ze to Twój brat :D ma taka sama Alfę jak Ty ;> :D tylko alu 16' no i sportpacka :D

Heh, no mówił mi ale nie byłem pewny czy o Ciebie chodzi:) w Gostyku tak?

no no dokładnie :D widzę ze samochody też macie prawie takie same :D

Prawie to samo:) niektórzy co nie wiedzą, że na podwórku stoją dwa to mówią " Co on tak jeździ cały czas" heh, braciak ma inne alusy i progi:)

---------- Post dodany o godzinie 10:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:43 ----------

Jak coś to ja będe ok 20-21 ma forum, jak coś to zajrzyj to pogadamy:)

No no Twój braciak pewnie ma wersje sportpack i dlatego inna fela, progi no i na zawiasie niżej stoi :D a silniki takie same macie ;> trzeba się kiedyś ustawić na jakieś spotkano :D

No można byłoby pomyśleć nad spotkaniem, zobaczymy co wyjdzie

Witam. Jak by ktoś chciał podłączyć Alfe pod kompa to zapraszam :)

A co działasz:)?? Otworzyłś centrum diagnostyczne:)??

hehe nie no aż tak to nie :D poprostu wkońcu kupiłem sobie interfejs diagnostyczny :D

Heh, a no to spoko. Podłączałeś u siebie? Wszystko ok, czy coś jednak wykazało?

no u siebie patrzyłem no i mam błąd od zaworu EGR ale on powinien być bo mam zaślepiony :) a Ty zaślapiałes ? no i jeszcze coś ze świecami ale najlepsze jest to ze wymieniałem w tamtym roku :|

No ja jakieś dwa miesiące temu zaślepiłem, nie wiem czy coś pomogło, może troche ale tego syfu nie zaciąga do środka.

a czyściłem kolektor ssący i ten czujnik z tyłu ;>

A zaciąga Ci olej do przepustnicy??

no powiem Ci ze miałem tam trochę oleju, od wymiany do wymiany dolewam tak ok 500 ml a Twoja dużo zjada ;> :)

Jak zaślepiałem egr to przeczyściłem przepustnice, no troche było ale nie dużo bardziej chyba taki zaschniety był, wydaje mi się że to standart. A poziom zachowuje się niezmienny, wydaje mi sie ze jest ok:)

Amortyzatory
Powrót