• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No niedziela mi chyba najbardziej pasuje :D godzina też może być :D

Witam.

Proszę wyznaczyć miejsce minizlotu i potwierdzić termin.

1. alfa_fan

Siemanko, myślę że miejsce to parking pod którąś galerią, moim zdaniem albo Mazovia albo nowa Mosty na ostatnim piętrze, dużo miejsca. Termin to niedziela godzina 16-17. Pozdrawiam.

Witam!
To ustalcie panowie dokładnie ten dzień bo ja z racji tego ze bardzo czesto u was bywam też bym sie na to pisał:)
Jezeli będzie to sobota - to jestem na 100% , jezeli niedziela to na 90%:P
a jezeli nie dacie rady się zebrać w ten weekend to może byc nastepny, nie ma problemu;)

Panowie no to jak pasuje Wam :) mi pasuje niedziela godzina 17 :)

Mi bardziej 16, ale może od 16 do 17 i zobaczymy kto przyjedzie. A która galeria Mosty? Mazovia?

nie no spoko może być i 16 :D wrócę z pracy szybko się ogarnę i zalecę :D hmm nie bylem na parkingu mostów ;> jak mówisz gdzie lepiej ;>

Na Mostach widzialem ze parking jest kilku pientrowy, na drugim bylem, nie wiem czy nastepne piętra są otwarte ale chyba tak. Więc może mosty na ostatnim piętrze które bedzie otwarte, może byc?

no może może :D mi tam pasuje wszędzie :D napewno się znajdziemy :D to jak jest więcej chętnych ;> :D

Ciekaw właśnie jak to będzie. Ktoś się napewno pojawi:)

Witam.

To co? Mosty od 16.00.
Kurde, muszę umyć bellę :)

No tak ustalilismy, jakoś chyba się tam znajdziemy:)

Przykro mi Panowie ale niestety nie bedzie mnie, coś mi wypadło a szkoda bo sie cieszylem na to spotkanie. Szkoda, innym razem bede, jak bedzie jeszcze cos takiego. Pozdrawiam.

---------- Post dodany o godzinie 14:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:54 ----------

Ale jak mi się uda wyrobic to wpadne choc na chwile:)

Ostatnia edycja:
A ja dopiero wróciłem z tego płocka:)
Moze nie było nas aż tak wielu, ale miło było was poznać.
Pozdrawiam i do kolejnego spotkania

Piotrek to trochę sobie posiedziałeś :D pewnie lampka przeszkadzała :D no jest tak jak mówisz dużo nas nie było ale dobrze tak się spotkać i pogadać :D pozdrawiam :D

No fajnie było choć na chwilę:)

Panowie może jakiś ,,śledzik,, w niedzielę 19.12.2010

---------- Post dodany o godzinie 22:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:48 ----------

Może w końcu uda mi się z Wami zapoznać koledzy z najwspanialszej marki.......

Amortyzatory
Powrót