• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A no to super, czyli drugi piatek sierpnia, placyk nad wisłą, godz. 18-19.

Kolego Krzychu52 chyba się mijaliśmy na Winiarach co ;>:)

Spocik

Witam jestem z Włocławka i też bym chętnie przyjechał.Jestem świeżym posiadaczem Alfy a we włocławku żadnego klubu nie ma. Mam też BMW i należe do włocławskiego klubu.Uwierzcie jak zaczynaliśmy też było słabo a teraz jest o wiele lepiej. Może i fanklub Alfy rozkręcimy. Jak coś proszę o info na maila RoboBmw@wp.pl

witam,
ja się rowniez na to pisze..
bo oczywiscie o kobietach zapomnieliście:P
pozdrawiam =):D

tez sie pisze na spotkanie z wami jesli kolega bedzie mial czas wpadniemy we dwoch swioimi 156 ja ze swojej strony mam wiele pytan do uzytkownikow! pozdrawiam.

coraz Nas więcej :D tylko pewnie jak przyjdzie do spotkania to znowu przyjadą 3 osoby ;)

ja bede na pewno kolego od kad mam alfe myslalem o takim spotkaniu i tak jak ty jestem mechanikem ja mog bym spotkac sie nawet wczesnie z jakims uzytkownikem jesli ktos ma czas podaje nr 519557105!

Witam, nie było mnie dłuższy czas na forum bo buduję garaż dla mojej belli:) ale na spotkanko wpadne tak jak ustalalismy.

oj widzę ze nic się u Nas nie dzieje :| szkoda szkoda

Witam!
Też jestem z Płocka Alfa 156 sw z nalepką Ecogadget.pl :)

jak coś czekam na dogodny termin. :)

A jaką Alfą jeździsz?

156 sportwagon 1.8 Ts

btw. po lewej stronie napisane jest przecież

Być może Cię widziałem ale nie jestem pewien, a gdzie zazwyczaj pomykasz? I jaki kolor twojen Belli? Kombi sedan? Jak coś to ja jeżdże 156 SW, kombi, kameleon na ramkach klubowych.

taki ciemny srebrny jakos tak :) po bokach naklejki ecogadget.pl to jest sw czyli kombi. w weekendy ma 3maja stoję

Być może Cię widziałem, ale nie przywiazywałem uwagi, jak coś to Ci mrugne światłami.

Coś pusto tu u nas... zima idzie.. każdy tak zajęty..???? Dajcie znać jak tam Wasze Alfy

Pozdrowienia dla kolegi z czarnego sedana 156 z napisem alfaholicy.org od AR 156 kombi, kameleon z klubowymi ramkami. Widzieliśmy się dzisiaj przed teatrem. Swoją drogą pierwszy raz widze kogoś kto odmachnął cześć:)

no również pozdrawiam kolegę :D a no widzisz kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) powiem Ci że ładnie się prezentuje Twoje Alfa :) tylko felga większa ;p ale to ten sam temat co u mnie ;) pozdrawiam jeszcze raz

Póżniej jeszcze raz Cię widziałem przed teatrem:) heh, fajnego masz tego zielonego węża Alfy:) drogo Cię kosztowało przyciemnienie szyb?????

no ja Ciebie tez widziałem ;) mam jeszcze kilka takich więc jak kiedyś się spotkamy na mieście dam Ci takiego węża :D a szybki miałem przyciemnione od początku, ale są to oryginalnie przyciemnione szyby :)

Amortyzatory
Powrót