Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
noo ja moze rozważe niedziele ale też nic na 100% wszystko zalezy od pogody. jak będzie całkiem łądna to pewno zostane w Płockowie

ja był bym za spotkaniem w Płocku ponieważ pracuje w niedziele tak jak wcześniej wspominałem...

Ehm... a co z sobotą bądź niedzielą? Ktokolwiek chętny???? :D A jeśli w Płocku to gdzie i o której :P

W niedziele możemy się spotkać ok godziny 15 :) np plaża nad Wisa albo jakiś parking

No i to mi się podoba :D 2 chętnych już jest na bank :D czekamy dalej :D

no i ja chętny jestem tylko nie wiem czy moja niunia nie trafi do mechanika czekam za kaską jeżeli nie wpłynie do soboty to będę ale panowie konkretnie gdzie i kiedy

No to niedziela godzina 15 Plaża nad Wisła ;> pasuje ? :)

łukasz Alfa jesli moze,z tego co piszesz to mysle ze poczeka do poniedziałku :)

Co do spota, Panowie widze ze poki co ,kto ma przyjechac to pisze tylko o Plocku, wiec i ja rowniez przybywam nad wisle swoim pociskiem :D w niedziele ..

takze kto ma chcec zapraszamy od godz. 15. z sebkiem przy okazji zadbamy aby kazdy mogl zdiagnozowac swoje auto :) za free oczywiscie hehe :D

Pzdr

Czyli widzę, że na tym spocie sobie ustalimy, że kolejny to juz musi być we włocku:)

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:03 ----------

i diagnozy oczywiscie się przydadzą...

Dobra :D Czyli Niedziela tj. 25.09.AD, godz. 15 Plaża nad Wisła - Płock! Paniemaju wszyscy? :D

No to widzimy się jutro o godzinie 15 :D mam nadzieje że trochę nas się zjedzie wkońcu :D:D

Amortyzatory
Powrót