Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie przesadzajmy. Koniec wrzesnia to nie poczatek zimy :D Ja tez sie pisze na 25 obojetnie gdzie ... Ale odwiedzic kolegow w innych rejonach tez trzeba kiedys bedzie :P

Dobra :D Czyli wstępnie na 25 w Płocku? A można nawet by jeszcze inaczej :D Czy po miedzy Płockiem a Włocławkiem jest jakaś fajna miejscówka? Kiedyś jak dobrze pamiętam była jakaś przystań czy coś takiego :D I nam i Wam by wtedy pasowało :D W końcu zrobić 50k a 25-30k to troszkę różnica :P (chociaż osobiście dla mnie bez znaczenia większego :P)

to jedźmy jakimś busem zróbmy grilla i ktoś nas odwiezie:D po co samochody ciągać weźmy ze sobą dowody rejestracyjne i ewentualnie foto:D haha

Czyli ogarniamy sobie jakies busy, to bedzie można chociaż spotkanie z browarkami zrobic :cool: :D

musi byc..i musi nie pić :D ha ha

---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:54 ----------

ewentualnie możemy jeszcze zrobic spota z noclegiem:) i wtedy będą mogły być alfiny i browarki ;)

No jak już tam Panowie chcecie :D ja tego 25 będę dostępny od godziny 15 :D

Plaża nad Wisła albo może zajazd koło tamy we Włocławku ;> :)

a może myjnia na maszewie ? :girl_wacko:

tam jest zajebiscie :D

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

seba ?;>

no mi pasuje jak najbardziej :D:D ładne widoki świeże powietrze :D:D

Ehhh :p sądzę, że dłużej będziemy się zastanawiać nad tym gdzie to będzie, niż sam zjazd będzie trwał :D To kto sie piszę pod Hale Mistrzów do nas? Bądź na Tamę :D:D

Amortyzatory
Powrót