robert_t18
Użytkownik
Z tego co wiem to ja i Sebaa, ja obecnie siedze w niemcowni, moze niedlugo wroce do pl.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja też grzałem od Glinojecka, ale zobaczyłem Cię dopiero w Drobinie, jak żeś się rzucił do wyprzedzania NA PRZEJŚCIU!Ja robiłem trasę Płock - Mrągowo - Płock... ogólnie to super warunki, szczególnie na zapieprzonej śniegiem DK 7
a dziś to niezłe zaspy za Płockiem, nawet koleś Focusem przede mną się rozpędził i przebijał przez taką w poprzek ale mu nie wyszło, złapał lód i rówprzyjdzie odwilż... w nocy będzie przymarzać, to będzie niezłe lodowisko
Te nowe samochody to porażka, ojciec ma nowe i40 i wszystko już miał wymieniane... całe oprzyrządowanie silnika, zawieszenie,dwumas, sprzęgło, pompę paliwa itd.. dużo tego było i wszystko w ramach gwarancji, bo ciągle coś się pieprzyło (jednak ten chwyt marketingowy na 5 letnią gwarancję się przydaje).. może Koreańczycy nie przewidzieli, że samochód może być tak eksploatowany - 1,5 roku 100 tys km
a wiesz już co strzeliło w Auris ?
kambizes - ze stereotypami walczyć możesz, ale raczej nie wygrasz![]()