Pisze dopiero dziś bo nie dostałem powiadomienia, mimo że mam zaznaczone natychmiastowe.
Ja wiem ze są, zgrabniejsze haki, ale mi na tym nie zależy, bo hak montuję zawożę przyczepę i wypinam, potem droga powrotna i tyle z jeżdżenia z hakiem.
Czasem jeszcze jedno dniowa wycieczka z rowerami, ale to zaleta że rowery są dalej od zderzaka, żeby pedałem nie porysować zderzaka
A jak przeczepa jest na haku to może nawet i na 1,5 m hak odstawać i mi to nie przeszkadza

Najważniejsze żeby nie było żadnych zaślepek w zderzaku, w tym haku co ja chce też trzeba podciąć zderzak, ale tyle że nie trzeba zaślepki.
A Ty masz wypinany pionowo czy poziomo, jak hak wypięty to wystaje coś poniżej zderzaka?
Tak wygląda hak przykręcany na śruby, dlatego chcę wypinany pionowo bo liczę że nie będzie nic wystawać.
P. S. Tak zamontowałem, w sobotę 3 dni temu, zabierałem się do tego tak długo bo miałem obawy czy czegoś nie sknoce no i potem żebym sobie auta nie unieruchomić jak go nie odpalę.
Zeszło mi godzinę , zwlasza montaż obudowy kolumny uciążliwy, teraz wiadomo zrobił bym szybciej.
Co do zmiany kodu to też czekałem aż znalazłem Twój filmik na yt, dopiero po nim się odważyłem

Instrukcje czytałem 4 razy i miałem mętlik w głowie jak zmienić kod, wejść w te ustawienia.
Teraz jest to tak proste, że 2 razy już zmieniałem w ciągu 15 min