Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
"
mnie te smieszne jeden-cztery "Te" jednak nie porywaja, badziej sa to zarty niz "turbogasolina". Oczywiscie bez obrazy dla nikogo![]()
Jeśli cię śmieszy to może podaj przykład bardziej dynamicznego silnika 1.4 turbo.
żaden diesel do 200 KM nie podskoczy mi na starcie do 100 km/h
To dla ciebie miarą jakości samochodu jest czas przyspieszania do setki i Vmax? Ktos już tu kiedyś napisał jak nie czujesz/widzisz różnicy to po co przepłacać - kupuj Bravo i nie zawracaj głowy...Witam.......
Mam zamiar zamowic julke 1.4 170 koni turbo benzyne. .....Koles ma 150 koni w bravoII w wersji dynamic.Fakt ze na kolana nie powala ale pozwala spoko ciagnac do 210 km. Przyspieszenie cos okolo 8 sekund na setke a julka w benzynie 170 koni tylko 7.7 s. Roznica dla mnie niewielka.
.....
Twoje stwierdzenie można skrócić do zdania "nie podobają mi się silniki benzynowe "
projektują go pod Alfę 4C
dzięki temu mam szybki samochód
Dzięki postępowi 500tka ma silnik dwucylindrowy który pali mniej od malucha a osiągi ma lepsze od mocnych, wolnossących 1.4
Cieszę się też z dpf-ów i Egr-ów w dieslach gdyż dzięki temu trochę mniej kopcą i są bardziej awaryjne, przez co mniej ludzi decyduje się na ich zakup
Ja kupiłem benzynę, ty byś pewnie kupił Giuliettę w dieslu.