2EV
Nowy
Ile jest miejsca na tylnych siedzeniach w GT?
Da się tam posadzić dorosłego człowieka, powiedzmy 1.80 wzrostu?
Czy tylko dzieci...
Da się tam posadzić dorosłego człowieka, powiedzmy 1.80 wzrostu?
Czy tylko dzieci...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hehehe.... Kolega chce mi autko sprzed nosa sprzątnąć2EV napisał:No to już wiem co idzie na celownik...
To jest własnie ten największy problem2EV napisał:teraz pozostaje dozbierać te "kilka" złociszy"
2EV napisał:No to już wiem co idzie na celownik...
np. to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7322060
teraz pozostaje dozbierać te "kilka" złociszy"![]()
Cena uzasadniona jako wyjściowa, od której zaczyna się rozmowa o zakupie. Tu sie z kolegą obserwatorem w 100% zgadzam. I nie wiem, skąd ta Twoja opinia, skąd ta krytyka, że ktoś chce sprzedac/kupic V6 za takie a nie inne pieniądze? A, chyba juz wiem, jesteś wielbicielem klekotów... no tak, to sporo tłumaczy, również to negatywne nastawienie do alfowskiej V6 :?Krajcok napisał:Chora cena jak za ten rocznik.
Taaa.... widzę fana tuningu :>>> Nawet po takich modach dieselek nie będzie oferował kultury pracy i harmonii rozwijania mocy benzynowej V-szóstki. Co więcej, im bardzej "nadłubiesz", tym mniej homogniczną pracę będzie miał silnik. Ale to Ty decydujesz, co kupujesz i czym jeździsz i ile pieniędzy na to wydasz. Ale na tankowanie na pewno wydajesz niewiele...Krajcok napisał:Za te pieniadze mozna miec dwa lata mlodszego klekota, ktory po paru modyfikacjach w okolicach dyszki wygeneruje bez problemu 220 KM, osiagi beda zblizone, elastycznosc lepsza, a spalanie 2 razy mniejsze
Otóż właśnie to!obserwator737 napisał:dla patrzących na spalanie jest GT 1.9JTD ...3.2 to taka opcja no limit
obserwator737 napisał:kwestia priorytetów , wczoraj pojeździłem Brerą w dieslu zrobioną na 230KM - i powiem tak - jak się lubi benzynę to jej cena nie ma znaczenia
Piciu napisał:A, chyba juz wiem, jesteś wielbicielem klekotów... no tak, to sporo tłumaczy, również to negatywne nastawienie do alfowskiej V6 :?
Piciu napisał:Ale na tankowanie na pewno wydajesz niewiele...