[GT] Bose, dodatkowe USB?

• Autor wątku Autor wątku ayem
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ayem

Nowy
Auto
Była Alfa GT, jest MiTo QV i zwierzak chlewny.
Witam,

Tak sobie dumam, czy jest jakiś sposób żeby podłączyć do zwykłego radia z Bose port USB? Tak, żeby dało się z tego odtwarzać MP3 wybierając z radia na zasadzie podobnej jak gdy odtwarzamy je z płyty CD w radiu.

Jeśli jest taka możliwość to może mnie ktoś nakierować. Myślałem o upchnięciu portu w popielniczce, ale jest mi to obojętne w zasadzie. Jedyne co mnie nie interesuje to wymiana radia, moim zdaniem wnętrze traci na takich pstrokatych dodatkach jak dzisiejsze radyjka :)

Piotrek

dzięki wielkie, używałeś może? wiesz jak się to sprawuje?

też ciakawa opcja, czy droga? hmm porównując z loudlinkiem i doliczając przesyłkę to chyba nie aż tak tragicznie wychodzi.

Dzięki chłopaki, będę myślał nad którymś z tych, chyba że ktoś jeszcze ma jakieś opcje? :)

Piotrek

uzywalem, polecam loudlinka:)

mogę Ci załatwić zniżkę u gościa co zajmuje sie sprzedażą w Polsce tego urządzenia, pisz na priva:)

i co ciekawe powyższa zmieniarka jest kompatybilna z alfą 157 ;)

Widać mają przecieki co do palety modeli... Swoją drogą mój znajomy, zajmując się profesjonalnym Car-Audio przerabia każde radio kasetowe na radio z USB za kwotę około 30-60 zł. Oczywiście wtedy możemy zmieniać utwory, a odbywa się to zazwyczaj guzikami od przewijania kasety. Co do radia z CD, lepiej kupić te rozwiązania podane powyżej.

albo jak wyzej transmiter fm koszt jakies 12zl
przelacza sie pilotem
mozliwosc sluchania w kilku autach jadacych blisko siebie:D

co do transmiterów to mam mieszane uczucia :) to trochę takie rozwiązanie... no i ta jakość, jeszcze nie spotkałem takiego żebym nie słyszał spadku jakości, a jestem mało muzykalny :/

no w pierwszych bylo bardzo slychac szum przerywaly wlaczaly piosenki od nowa itd
a teraz sa juz lepsze i po wlaczeniu pamieta ostatnia piosenke na wyswietlaczu jest napisane jaka piosenka itd i koszt 12zl jesli ktos nie jest audiofilem to powinien mu wystarczyc transmiter i jest jeszcze jedna zaleta;d radio zostaje w aucie a transmiter mozemy wziasc do innego auta i nadal sluchac swoich piosenek
a jak ktos nie chce zeby mu cos z zapalniczki wystawalo to sa tez na baterie ;]

Amortyzatory
Powrót