Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy ktoś mierzył grubość lakieru na Giulii? Jakie macie wartości na poszczególnych elementach i w jakich kolorach?
Mam taki mały dylemat. Od sprzedawcy dowiedziałem się że samochód mój przyjechał bez pokrowca, podobno jak inne. Czy to możliwe czy sciema sprzedawcy. Po co był zdjęty? Widziałem go jak był lekko zakurzony ale miał naklejki na drzwiach oraz na baku oraz naklejkę na szybie. oczywiście środek zafoliowany, progi monitor itd. Ciekawe czy pod tym pokrowcem może być lekko zakurzony. Zmierzyłem mu grubość lakieru oraz porównałem z innymi. Niby OK. Nie bardzo wiem co o tym myśleć.[MENTION=75497]osy4[/MENTION] jestem ciekawy do czego dążysz z tymi pomiarami lakieruCoś podejrzewasz czy tak sobie, z ciekawości?
Jesli stan lakieru jest ok to jestes przewrazliwiony.Mam taki mały dylemat. Od sprzedawcy dowiedziałem się że samochód mój przyjechał bez pokrowca, podobno jak inne. Czy to możliwe czy sciema sprzedawcy. Po co był zdjęty? Widziałem go jak był lekko zakurzony ale miał naklejki na drzwiach oraz na baku oraz naklejkę na szybie. oczywiście środek zafoliowany, progi monitor itd. Ciekawe czy pod tym pokrowcem może być lekko zakurzony. Zmierzyłem mu grubość lakieru oraz porównałem z innymi. Niby OK. Nie bardzo wiem co o tym myśleć.
Jesli stan lakieru jest ok to jestes przewrazliwiony.
Co spowodowało błąd pomiaru? Źle ustawiony miernik?Jeszcze raz obmierzyłem Giulie pół profesjonalnym sprzętem ale z sada na kablu i z czujnikiem kulowym. Bajka. Dziś poznałem rzeczywiste grubości lakieru. Są od 120-140 na całym aucie. Progi i środek trochę cieńsze około 90.