Grill na Kopcu. 08.09.2013

george11

Hanys
Auto
GT, Lancia Ypsilon 1,3 JTD 03'było jest BMW 225xe, Ford Custom 2.0 2018.
WItam

zapraszam na tradycujny juz grill na kopcu, który odbedzie sie w najbliższa niedziele, kto był ten wie, kto nie był przypominam ze nalezy zabrac z soba cos do grilowania, dobry humor, WODE MINERALNĄ, cole, lub co tam kto lubi,
stolik, grill i kilka krzesełek zapewniam, pogoda zamówiona, tak wiec zapraszam.

http://mapa.targeo.pl/Kopiec-Wyzwolenia,miejsce_5250433

pozdrawiam
george

Ostatnia edycja:
Witam chetnie pojawię się swoją czerwona strzała ,gdyż jeszcze nie byłe, przypomnij mi tylko kolego na którym kopcu jest zlot.
:):)

Kopiec Wyzwolenia w Piekarach Śląskich.

No ja się oczywiście awizuje . Szkoda ,że sobota bo nie ma alkoholu a jak nie ma alkoholu to gołej dupy Boćka tyz ni bydzie:P

to był poprzeczny usmiech murarza, Nazar cos Ci sie poebało:) w niedziele od 15.00 bedzie tam centrum dowodzenia światem:)

zapraszam.

to był poprzeczny usmiech murarza, Nazar cos Ci sie poebało:) w niedziele od 15.00 bedzie tam centrum dowodzenia światem:)

zapraszam.
George'u na to licze:) Kopiec zawsze był za twojej organizacji zacny więc i teraz jak pogoda nie spłata figla ( bo ma być słonecznie ) to będzie . A jo przyjada może Golfiną hahahahah

a przikulej sie cym kcesz, ino być...

Ciao! Całkiem możliwe że też będę jak tylko odbębnię z gośćmi zwiedzanie Fiata (dzień rodzinny) i namówię moją panią aby wracała bellą na Tychy

w niedzielę to spokój będzie :-)

w niedzielę to kielich mszalnego i tyle :-)

:alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic::alcoholic:
raczej bede:)

to teraz taka prośba... jako że nie mam środka transportu to czy jest szansa bym się mogła z kimś zabrać? mogę ewentualnie dokulać się do katowic

to teraz taka prośba... jako że nie mam środka transportu to czy jest szansa bym się mogła z kimś zabrać? mogę ewentualnie dokulać się do katowic

Zabrał bym Cię sąsiadko :D ale wyjątkowo mnie nie będzie bo jadę w góry więc mnie na kopcu nie będzie :)

ja bede na 75% zobacze co sie bedzie dzialo;p Aniucha jak bede jechal to moge po ciebie wpasć. jct PW

George'u mam nadzieje ,że nie będzie miał mi nikt za złe bo zaprosiłem na wspólne grilowanie dwóch zatwardziałych Vageniarzy - chce im pokazać jak się brać Alfowska bawi:) Oni też zrezygnowali z SCP po ostatnich "niewypałach"

Auto już zrobione więc się pojawie;)

Amortyzatory
Powrót