Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja rozumiem, że mi Bussoholik podciągnie te parametry, co trzeba "na czuja" czyli w sensie bez hamowni, posiłkując się danymi np. o przepływie/korektami które moje ECU zebrało przez adaptację. Dobrze rozumuję, Bussoholik?
Ty flashujesz zmodyfikowaną mapę i masz przyrost mocy.
Jutro jeszcze przed specjalistycznym sprzętem zamierzam mierzyć dupohamownią
22-24kg na wolnych i 260 przy odcięciu, ale na postoju bez obciążenia.
Brak błędów od sond na kompie (poza jednym zapamiętanym zapewne przy starcie i adaptacji), więc dystanse spełniają swoją rolę.
Skasuj błąd sondy i zobacz czy wróci. Jakie dystanse ? => oszukujesz sterownik silnika adapterami do sond lambda ?
Tomaz, podejrzewam że przy książkowych 650 RPM biegu jałowego Twoja przepływka zmieści się w 17-20 kg/h więc dolny odczyt jest ok. Musisz sprawdzić blisko odcięcia na drugim biegu ile pokaże bo sprawna przepływka jest bardzo ważna.
Dlaczego wstawiałeś adaptery sond lambda ? Rozumiem że zmieniłeś wydech i masz inne/pominięte katy ? Pierwsza sonda też "oszukana" ?

Eee no. Całkiem przyjemne liczby Fajnie pomodziłeś.
12KM + bonus niuta ! Super sprawa Gratuluję Ślicznotki !