No to Panowie jestem gotów się podzielić moimi wrażeniami po zamontowaniu zestawu żarówek H7 LED firmy Bosma:
Montaż - jest trochę trudniejszy niż w przypadku żarówek H7, ale do ogarnięcia (Giulietta ma dobry dostęp do tyły reflektora w porównaniu do innych aut). Żarówkę da się normalnie zapiąć klipsem/drucikiem zabezpieczającym (oczywiście po odkręceniu radiatora), kable i układ elektroniczny (przetwornica?) bez problemu da się zmieścić w reflektorze i zamknąć wszystko gumowym dekielkiem,
Barwa światła - ładna, czysta biel, dobrze harmonizuje z DRL,
Jak to świeci? - i tu niestety zaczynają się schody. Julka ma żarówki montowane w oprawie pod pewnym kątem (20-30 st. ?). Wypust pozycjonujący nie jest ustawiony zgodnie z pionową osią symetrii żarówki. W przypadku zwykłej H7 nie ma to może dużego znaczenia, ale w przypadku LED'ów powoduje to znaczne pogorszenie rozproszenia światła i przed autem mamy czarne nieoświetlone plamy! Wiem, że LED'y Philipsa mają regulację katą montażu, więc można to lepiej ustawić i uniknąć tego problemu (pewnie wymaga to trochę zabawy). To jeszcze nie wszystko - natężenie światła (mierzyłem apką na smartfona): H7 Osram Original 7000 luksów, a LED 4000 luksów - porażka! Przejechałem na ledach wokół osiedla i niestety, pomiary nie kłamią. Nie świeci to za dobrze.
Finał jest taki, że towar odesłałem do sklepu i czekam na zwrot kasy.
Mam kilka zdjęć po montażu - wrzucę później.
Nie polecam!