Cześć wszystkim, nie zakładam nowego wątku, odświeżam istniejący.
Wymieniłem dotychczasowe halogeny H7 i H1 na to:
LED H7 PHILIPS ULTINON PRO3022 6000K 12V 24V i
LED H1 ULTINON ACCESS
Problem mam z tymi H7, w czasie jazdy objawia się taki efekt przygasania/mrugania ale tylko w zakresie obrotów 2-2,5 tys, często przy redukcji biegu lub gdy się puszcza pedał gazu. Czasem zdarza się że przygasają obie na około sekundę, czasem bardziej prawa.
W tym czasie zarówno ledy do jazdy dziennej świecą prawidłowo, tzn. nie mrugają, nie gasną. Podobnie z wymienionymi H1, też świecą ok.
Problem nie występuje na postoju, w czasie jazdy w pozostałych zakresach obrotów. Po zasięgnięciu kilku opinii z zewnątrz, pierwsza sugestia, że to słaby akumulator. Akumulator testowo zamieniłem na nowszy, naładowany, sprawdzona masa, alternator, brak błędu spalonej żarówki itd. i juz powoli kończą mi się pomysły. Zastanawia mnie, że ten efekt jest przy tym konkretnym zakresie obrotów, czy to przez jakieś wibracje, sam już nie wiem.
Jak nie znajdę przyczyny, to będę zmuszony usunąć te ledy

Niestety czas na zwrot minął, pozostaje reklamacja, ale wątpię, że to wina samych żarówek.
Jeśli ktoś z was miał podobny problem i znalazł przyczynę to będę wdzięczny za info.