• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Giulietta movies

Super! Ja też mam takie światła, ale nie zauważyłem żeby tak myszkowały :). Jak to zrobić?

Polecam zrobić test w dniu kiedy będzie mgła. Fantastycznie wtedy widac jak działa funkcja AFS, bo dzieki mgle widać jak snopy światła skręcają zgodnie z ruchem kierownicy.

<font size="6"><font color="#ff0000"><u><strong>

Drodzy Alfaholicy prosze Was o wstawianie w tym temacie tylko Video PLEASE :) komentarze na YouTube albo prive

Ostatnia edycja:
Witam ,
Test 0-100 km/h mojego Multiaira - na razie jeszcze wszystko seryjne. Pomiar jak widać nie licznikowy dlatego nie wyszło mniej ;)

ewentualne komentarze oczywiście tradycyjnie tylko na YT

Kiedys widzialem na you tube podobny pomiar tylko 7,3 do 100 dla multiaira 1,4 i myslalem, ze to jakas sciema a tu widze, ze to standard :) to byl tryb sportowy ?

A czy to była skrzynia TCT? Jeśli tak to czy start był instrukcyjny. To znaczy hamulec, gaz do dechy i jak ma 4000obr/min puszczamy hamulec.

Nie, ja mam zwykły manual.

Ostatnia edycja:

Drodzy Alfaholicy prosze Was o wstawianie w tym temacie tylko Video PLEASE :) komentarze na YouTube albo prive

Dodano po 2 minutes:

Starsza siostra z AutoRAI motor show 2015

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót