• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Giulietta movies

a zrobiłbyś kolego Jabolek testy przy prędkości 150km/h, spalanie, pomiar decybeli oraz jazda bez przerwy powiedzmy 500km ? i odczucia na kręgosłupie, podudziach itp.? no bo o ile beznina się nada na miejsko wiejskie wypady to deiselek już na długie wyjazdy będzie lepszy?

jeśli chodzi o ten asystent prędkości to jest on oparty o mapy w navi czy jest kamera odczytująca znaki?

a zrobiłbyś kolego Jabolek testy przy prędkości 150km/h, spalanie, pomiar decybeli oraz jazda bez przerwy powiedzmy 500km ? i odczucia na kręgosłupie, podudziach itp.? no bo o ile beznina się nada na miejsko wiejskie wypady to deiselek już na długie wyjazdy będzie lepszy?

Postaram sie cos zrobic bo pod koniec pazdziernika jade do PL wiec oprocz pomiarow 0-max speed zrobie rowniez test spalania przy 150km/h :)

jeśli chodzi o ten asystent prędkości to jest on oparty o mapy w navi czy jest kamera odczytująca znaki?

jak ogladniesz film to otrzymasz odpowiedz :)

Bardzo prosze o komentarze i wszystkie prosby ktore macie o wpisywanie ich na youtube pod filmami. Chcialbym postowac tylko same filmy tutaj! PLEASE :)

Witam ,
Test 0-100 km/h mojego Multiaira - na razie jeszcze wszystko seryjne. Pomiar jak widać nie licznikowy dlatego nie wyszło mniej ;)

ewentualne komentarze oczywiście tradycyjnie tylko na YT

Super! Ja też mam takie światła, ale nie zauważyłem żeby tak myszkowały :). Jak to zrobić?

ja moge ta funkcje wlaczyc lub wylaczyc nie wiem jak w twojej wersji. Tak czy tak na filmiku jeszcze swieci nisko, teraz sobie podnioslem troszke w gore bo fabryczne ustawienie bylo zdecydowanie za niskie a recznie tego nie mozna ustawic. Wrzuce jutro film jak sie prezentuje po podwyzszeniu poziomu a roznica jest masakryczna...wkoncu widac jak powinno :)

Ponoc jest czujnik na ktory trzeba uwazac poniewaz przy zmianie np. kol przednich ten czujnik sie obniza i jak sie o nim zapomni to swiadla spadaja na dol i kalpica...tak mi wlasnie zapomnieli w ASO zrobic o wymianie paska klinowego...i musialem sie meczyc przez 1500km :P

For next time - Bardzo prosze o komentarze i pytania na YouTube albo prive only :)

Ostatnia edycja:
Włączenie, wyłączenie funkcji AFS jest w Julce, która ma na panelu sterowania wśród przycisków tzw. "hebli" taki z ikoną przekreślonego reflektora. Pierwszy przycisk z prawej. W aucie z AFS domyslnie funkcja ta jest włączona.

Amortyzatory
Powrót