• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Giulietta moduł DRL

A jaka lampę kupić ? Używkę czy nowa zamiennik ?
Czy jest jeszcze możliwość że lampa jest ok a coś nie tak z wiązka ?

Ostatnia edycja:
Mam podobne objawy, mruga lewa przez kilka sekund i pojawia się komunikat. Wymieniłem sterownik i dalej nic. Pytanie moje kupowal ktoś zamienniki? Jak z jakością? Mam obawy przed kupnem używek.

luukiwitek poradziłeś sobie jakoś?

Mam podobne objawy, mruga lewa przez kilka sekund i pojawia się komunikat. Wymieniłem sterownik i dalej nic. Pytanie moje kupowal ktoś zamienniki? Jak z jakością? Mam obawy przed kupnem używek.

luukiwitek poradziłeś sobie jakoś?

W moim przypadku jest to samo. Dodatkowo mam problem z kupnem lampy używanej bo takiej jak mam nie ma na allegro itp. Chciałem kupić nową ale w rozsądnych pieniądzach widziałem tylko DEPO a z lampami od tej firmy mam średnie doświadczenia.

był tu gdzieś opis wymiany lampy ale nie potrafię go teraz znaleźć gdyby ktoś miał link to będę wdzięczny.

ok, mam znalazłem

Ostatnia edycja:
Była zmiana w lampach chyba razem z liftem '13, nowe moduły nie zadziałają ze "starymi" lampami.
A czy stare moduły działają z nowymi lampami? Muszę wymienić moduł, a dostępny najnowszy jest z 2012 (auto mam z 2016 xenon skrętny). Czy numer części 130732928400 się później zmienił?

Amortyzatory
Powrót