luukiwitek
Nowy
- Auto
- Giulietta 1.4 multiair 170km 2010rok
Ponawiam pytanie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wygląda to tak: Ledy w lampie od kierowcy nie dają znaku życia. Ledy po stronie pasażera kilka razy mrugają i gasną. Gdy wchodziłem w testy w MES'ie i wybierałem lampy led to nic się nie działo, nie było słychać przekaźnika, lampy się nie uruchomiały. Problem polega na tym że w aucie mam zamontowaną lampę od strony pasażera nową wraz z nowym modułem DRL na którym jest data 26.09.2018rok.
//Edit: poprzedni właściciel twierdzi że problem się pojawił po wymianie owej prawej lampy na nową wraz z nowym modułem 26.09.2018roku. Lampa jest oryginalna, nie zamiennik.
Nie ma to znaczenia-LEDy swieca jako DRL bez wzgledu na polozenie manetki.Mozna je wylaczyc tylko z poziomu tych przyciskow kolo deski rozdzielczej.Mam pytanie czy u was ta manetka się przekręca? Może mieć to związek z ledami A właściwie ich nie działaniem?
Poniżej zdjęcie manetki dla zobrazowania Pokaż załącznik 264128
Trochę nie tak. LEDy swieca jak DRL gdy przy włączonym zapłonie światła mijania są wyłączone, czyli manetka ustawiona w pozycji 0. Przy włączonych światłach mijania LEDy swieca jako światła pozycyjne, czyli z mniejszą mocą.Nie ma to znaczenia-LEDy swieca jako DRL bez wzgledu na polozenie manetki.Mozna je wylaczyc tylko z poziomu tych przyciskow kolo deski rozdzielczej.
Czy możliwe jest kręcenie tą częścią? U mnie jest pomiędzy jednym a drugim.Pokaż załącznik 264140
W moim przypadku ledy w lewej lampie migają przez parę sekund a w prawej nie zapalają się w ogóle. Moduł podmienlem i to samo. Na kompie pokazuje błąd obu lamp. Winna będzie lampa która nie daje oznak życia (prawa) ?