Trzy tygodnie temu miałem robiony przegląd przy 30k. km. Robiłem go w ASO przy Krasnobrodzkiej w Warszawie (Euromobil). Akurat mieli promocję na geometrię kół - 159 PLN za kompletną geometrię. Ponieważ delikatnie ściągało mi auto w prawo, zdecydowałem się na skorzystanie z promocji.
Na początku, w ogóle, nie chcieli mi przydzielić promocji, bo stwierdzili, że akurat Giulii to promocja nie obejmuje. Powiedziałem doradcy, że na stronie jest wielkie zdjęcie Giulii z napisem informującym o promocji na geometrię. Z wielką łaską, powiedzieli, że w takim razie zrobią. Odebrałem auto, i tak samo jak auto ściągało w prawo tak jest i teraz. Muszę zadzwonić do tych gamoni i powiedzieć, że dalej ściąga. Czy jest możliwe, że w ogóle jej nie zrobili? Szczerze mówiąc takie ma wrażenie, nie poczułem żadnej zmiany, a doradca mnie zapewniał, że wszystko skorygowali. Ogólnie, to chyba straciłem zaufanie do tego serwisu, muszę zweryfikować, czy faktycznie prawidłowo dokonali przeglądu (mam jeszcze inne wątpliwości).