Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
u mnie przeskakuje na górę strony 9tej (mam w opcjach konta ustawione po 40 postów na stronę) czyli na post 321, ale dzięki że podałeś, od razu sobie znalazłem[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] hmm mi dziala jak klikne - post #292
Innym też dziękuje za odpowiedzi. Co do przycinania, to tak, nawet na Youtube był jakis filmik wklejany też gdzieś na forum z przycinania
Wygiąć haki/pręty montażoweJa miałem plan aby sobie zrobić prawdziwe końcówki do dyfuzora "chinoce" bez wyjmowania kratki, ale patrzyłem to rury tłumika nie siedzą w równo w osi fake rur (są bliżej dolnej krawędzi).
Czy położenie tłumika da się jakoś modyfikować w sensie podnieść?
Mam tłumik OE.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
kwestia gustu, jest piano black - jak ktoś ma np lotkę i szklany dach albo folię błyszczącą na dachu to fajnie się komponujeDo mnie ten ulter nie przemawia
pierwsze słyszę - mam 2 lata i nic się nie dziejeA jeszcze z jakością tłumików słabo. Po roku pękają spawy...
Proszę bardzo [emoji4] w jeszcze jednym miejscu też puszcza.jak znajdę foto to wkleje.kwestia gustu, jest piano black - jak ktoś ma np lotkę i szklany dach albo folię błyszczącą na dachu to fajnie się komponuje
pierwsze słyszę - mam 2 lata i nic się nie dzieje
Hej. Jakby ktoś z kolegów miał na zbyciu końcówkę ozdobą z dyfuzora z wersji Giulia/Super chętnie odkupię.
Daj VIN, może być na priv.