• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[ Giulia ] wersja Giulia/Business i dyfuzor od Veloce

Nie pamiętam już ale 2 trzeba ciałem na bank bo inaczej nie pasuje idealnie dyfuzor do zderzaka.

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

[MENTION=20089]epsonix[/MENTION] hmm mi dziala jak klikne - post #292
u mnie przeskakuje na górę strony 9tej (mam w opcjach konta ustawione po 40 postów na stronę) czyli na post 321, ale dzięki że podałeś, od razu sobie znalazłem

EDIT, wiem już o co chodzi - forum zmienia link jak klikniesz juz wg Twoich ustawień. jak najadę na indeks posta 292 to mi taki link wyświetla:
https://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/160040-aftermarket_owe_wydechy_giulia-post2248064.html#post2248064
ale jak już kliknę to tłumaczy go na taki z numerem strony:
https://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/160040-aftermarket_owe_wydechy_giulia-8.html#post2248064 (u ciebie było -30)
bez sensu, muszę to zgłosić w odpowiednim dziale, bo nie działa dobrze linkowanie do postów w zależności od ustawień konta

Innym też dziękuje za odpowiedzi. Co do przycinania, to tak, nawet na Youtube był jakis filmik wklejany też gdzieś na forum z przycinania

Ostatnia edycja:
Obawiam się że słabo... Fake rury , bleeee

fake rury sobie można u tłumikarza przerobić tak jak mi Ulter przerobił.

Ostatnia edycja:
Do mnie ten ulter nie przemawia . A jeszcze z jakością tłumików słabo. Po roku pękają spawy...

Ja miałem plan aby sobie zrobić prawdziwe końcówki do dyfuzora "chinoce" bez wyjmowania kratki, ale patrzyłem to rury tłumika nie siedzą w równo w osi fake rur (są bliżej dolnej krawędzi).
Czy położenie tłumika da się jakoś modyfikować w sensie podnieść?
Mam tłumik OE.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ja miałem plan aby sobie zrobić prawdziwe końcówki do dyfuzora "chinoce" bez wyjmowania kratki, ale patrzyłem to rury tłumika nie siedzą w równo w osi fake rur (są bliżej dolnej krawędzi).
Czy położenie tłumika da się jakoś modyfikować w sensie podnieść?
Mam tłumik OE.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wygiąć haki/pręty montażowe

kwestia gustu, jest piano black - jak ktoś ma np lotkę i szklany dach albo folię błyszczącą na dachu to fajnie się komponuje

pierwsze słyszę - mam 2 lata i nic się nie dzieje
Proszę bardzo [emoji4] w jeszcze jednym miejscu też puszcza.jak znajdę foto to wkleje.
Jak wlasiciel bedzie chcial to sie odezwie ;) jest na forum

77.jpg

Ostatnia edycja:
Hej. Jakby ktoś z kolegów miał na zbyciu końcówkę ozdobą z dyfuzora z wersji Giulia/Super chętnie odkupię.

Panowie, mam gorącą prośbę, żaden eper nie działa a potrzebuję numerów części.

I mnie ktoś ustrzelił na skrzyżowaniu. Na szczęście leciutko, ale zderzak i dyfuzor do wymiany (obecnie mam z chin zamontowany do zderzaka Super).

W serwisie dogadałem się że wymienią mi na zderzak z veloce + ori dyfuzor, ale chcą numery części.

Tak więc potrzebuję:
- aktualny nr zderzaka Veloce, pod czujniki parkowania i radar (o ile każdy nie jest taki)
- + dyfuzor
- + odblaski
- coś tam jeszcze jest istotnego?

Rocznik 2018 jeśli to ma znaczenie.

Czy jest jakaś dobra dusza z dostępem do Epera i może poratować?

Amortyzatory
Powrót