Kolejny filmik z Giulią Q w roli głównej, tym razem Kickstera:
Nie umie nią jeździć https://www.youtube.com/watch?v=5gEdJmIVqLY&t=321s
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kolejny filmik z Giulią Q w roli głównej, tym razem Kickstera:
Nowe Alfy mniej awaryjne niż Mazdy ? Całe szczęście, że Giulietty w dieslu zaniżyły średnią bo było by głupio jakby Alfa Romeo była w samej czołówce tabeli![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hmm, mówi że giulia ma transaxle?
z tego co on pisze w innym filmie to niby ma 360bhp i 390 momentu.
Śmieszą mnie takie wyścigi. Nie wiadomo co tam siedzi pod maską u każdego z nich ale podjara jest, że Giulia wygrała.
To juz nie mozna wrzucic filmu gdzie wystepuje samochod, ktory jest celem tego dzialu forum? Please.
Śmieszą mnie takie wyścigi. Nie wiadomo co tam siedzi pod maską u każdego z nich ale podjara jest, że Giulia wygrała.
To juz nie mozna wrzucic filmu gdzie wystepuje samochod, ktory jest celem tego dzialu forum?
Póki co to nadal forum Alfy, i nie ma co się tłumaczyć ani za to przepraszać.
Faktycznie, moze ma tune od eurocompulsion, intake i wydech? Wg. Euro daje Ci to ok 359 hp... wtedy by sie zgadzaloTak czy siak bardzo dobrze. AWD bylby jeszcze szybszy.
Dokładnie Ja ci przecież nie zabraniam wrzucać tylko mnie po prostu śmieszy taki filmik i tyle.
Dla mnie jest bezwartościowy bo nie ma żadnego opisu ale innym może się podobać.