Giulia Szwajcaria

stunt_rider

Użytkownik
Auto
Byla AR159 sw 2.0, była: Giulia Veloce TI Competizione, Jest: Giulia Quadrifoglio Etna Red
no a co się tu zastanawiać- jak sprowadzona i od handlarza to wiadomo że coś się działo a do tego jak dodasz skomplikowaną technikę to mamy murowaną puszkę pandory.

we wrześniu w Centrum Sprzedaży w Bielsku mieli Giulię i Stelvio Q (zapewne jakaś demówki dziennikarzy) w cenach ok. 300tys.zł brutto, teraz może i będzie taniej, polecam zadzwonić i zapytać (dział samochodów używanych)

no a na co liczysz? ze igła bezwypadkowa była? :cool:
pewnie z elektroniką ktoś po blacharce nie mógł sobie dać rady.

no a na co liczysz? ze igła bezwypadkowa była? :cool:
pewnie z elektroniką ktoś po blacharce nie mógł sobie dać rady.

Nie no, ja wiem, że ona nie miała przodu, a pewnie i dachu i boku i tyłu. ;)

Bardziej się zastanawiałem czemu ktoś tego nie zrobił u Zdzicha w dziupli, może kwestia elektroniki, ale to czemu by stała rozbita tam? To by stała z zewnątrz ok, ale np. bez silnika. ;)

Szwajcar po dużym pokoju jeździł i do granicy gonił bo się rozmyślił. Szkoda, że na części nie sprzedają, szabrowałbym lotkę z karbonu na tył ;)

Ostatnia edycja:
To pewnie błąd i cena netto :)
To by się zgadzało

Czy ja wiem czy by się zgadzało, wygląda na to, że to demówka, to może być ostro przeczochrana, do tego dziwny kolor wnętrza, może po prostu tak została wyceniona. Z drugiej strony "cena elastyczna" heheheh jeszcze brakuje "przebieg do negocjacji".

"POLAM i wszystko jasne" - ta alfa była rozbita w Szwajcarii, została skasowana, nie podlega rejestracji (w Szwajcarii), nie ma na nią gwarancji a co ciekawe jest już zarejestrowana na WF ........ .

Wystarczy zobaczyć jakie inne przedmioty sprzedaje (i gdzie) a trzeci samochód w rodzinie pryska jak bańka mydlana.

Kurcze, spóźniłem się. Co miał jeszcze? No ale 190k za Q to już jest dobra cena. :D

Amortyzatory
Powrót