Jan Palony
Nowy
- Auto
- Giulia
Tego nikt nie robi. A przynajmniej o takich akcjach nie słyszałem.
dlaczego nie? Manewrujesz na parkingu, nie odrywasz rąk od kierownicy i zmieniasz biegi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tego nikt nie robi. A przynajmniej o takich akcjach nie słyszałem.
na fb przewinął się temat, że da się to zrobić. Do tego także zmiana w każdym kierunku, typu z P do D czy z D do R.
mamy na forum takiego magika? Jestem zainteresowany.
dlaczego nie? Manewrujesz na parkingu, nie odrywasz rąk od kierownicy i zmieniasz biegi.
U mnie trójkąt jest schowany przy kole zapasowym w odpowiedniej wnęce.10. Brak mocowania trójkąta ostrzegawczego na klapie bagażnika..
2. w niektórych egzemplarzach jest poziomowanie świateł, być może to opcja
pierwszy raz słyszę. ni razu nie widzialem. co bywa to omywacze lamp na QV
Nie wszystkie? O ile wiem to nie ma zderzaków Q bez spryskiwaczy.niektóre QV USA mają spryskiwacze
Nie wszystkie? O ile wiem to nie ma zderzaków Q bez spryskiwaczy.
Lampy USA nie mają silniczków do poziomowania, więc to raczej pomyłka.
Nie pomyłka jak masz czas i ochotę wejść na aukcje usa to widac . Dzisaj mialem usa zwykla ze spryskami
Ale poziomowania nie było ?
Nie było i nigdy nie widziałem w innych autach chociaż eper podawał ze jest.
Proponuję czytać ze zrozumienien...Nie pomyłka jak masz czas i ochotę wejść na aukcje usa to widac . Dzisaj mialem usa zwykla ze spryskami
Proponuję czytać ze zrozumienien...
Potwierdzam. Sam sprowadziłem Stelvio 2021 280hp i są spryski oraz wyprowadzona wiązka do poziomowania lamp.
Co potwierdzasz..? Napisałem, że nie było zderzaków Quadrifoglio bez spryskiwaczy i że lampy USA nie mają silniczków od poziomowania. Nie wiem co ma do tego twoja wypowiedź o spryskach i wiązkach.Potwierdzam. Sam sprowadziłem Stelvio 2021 280hp i są spryski oraz wyprowadzona wiązka do poziomowania lamp.