[Giulia] Giulia - przeróbka deski/konsoli

zawu

Nowy
Auto
Giulia Ti Q4, 2.0 280KM, USA
Szanowni,
Niedawno ściągnąłem Giulie ze Stanów i muszę wymienić w niej deskę rozdzielcza. Napotkałem pewien problem ze względu na brak dostępu na rynku deski obszytej skora z brązowym plastikiem i schowkiem. Stad moje pytanie-czy przy zakupie deski skórzanej z czarnymi plastikami jestem w stanie w jakikolwiek sposób odkręcić / zdemontować dolne plastiki i wstawić brązowe ze starej deski?
Pozdrawiam.

nie- to elementy klejone ale na wielu rynkach występowało wnętrze kolor a deska i boczki czarne. Polifty mają podobnie

To będę chyba zmuszony zrezygnować ze skórzanej deski. Jeszcze chwilę się poczaję na rynku, może jakaś wpadnie.
Jeśli ktoś ma jakikolwiek kontakt gdzie jest szansa na dostanie deski w skórze z dodatkami w brązie będę bardzo wdzięczny.

To będę chyba zmuszony zrezygnować ze skórzanej deski. Jeszcze chwilę się poczaję na rynku, może jakaś wpadnie.
Jeśli ktoś ma jakikolwiek kontakt gdzie jest szansa na dostanie deski w skórze z dodatkami w brązie będę bardzo wdzięczny.

dac do obszycia twoja zwyklaw skórze i wyglada lepiej jak orginał.

Szanowni,
Niedawno ściągnąłem Giulie ze Stanów i muszę wymienić w niej deskę rozdzielcza. Napotkałem pewien problem ze względu na brak dostępu na rynku deski obszytej skora z brązowym plastikiem i schowkiem. Stad moje pytanie-czy przy zakupie deski skórzanej z czarnymi plastikami jestem w stanie w jakikolwiek sposób odkręcić / zdemontować dolne plastiki i wstawić brązowe ze starej deski?
Pozdrawiam.
W Giulii da się dół deski w mało inwazyjny sposób przełożyć. W Stelvio jest to praktycznie niemożliwe bez głębokiej rzeźby. W Giulii wystarczy rozwiercić plastikowe kołki i wtedy deskę można rozpołowić i z dwóch zrobić jedną.

Po przeczytaniu opinii o regenerowanych deskach po wystrzale wolę postawić na bezpieczeństwo.

- - - Updated - - -

Właśnie gdzie to też przeczytałem. Pozostaje mi kupić oryginał skórzany w innym kolorze i zaufać mechanikowi że sobie poradzi z przełożeniem.

ja bym na Twoim miejscu alcantara sobie obszyl jak w GTam, jest koles na instagramie, sprzedaje gotowe wykrojniki do Giulii, Justqv, z Serbii ziom, kupowalem u niego juz, polecam

Amortyzatory
Powrót