Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Panowie, jest w Menu taka opcja iż można włączyć lub wyłączyć oświetlenie wnętrza
Co ta opcja aktywuje i dezaktywuje bo nie mogę jakoś dojść... klikam i nic się nie zmienia ;p
Panowie, jest w Menu taka opcja iż można włączyć lub wyłączyć oświetlenie wnętrza
Co ta opcja aktywuje i dezaktywuje bo nie mogę jakoś dojść... klikam i nic się nie zmienia ;p
Podepnę się pod ten temat z nieco innym pytaniem.
Zauważyłem, że selektor trybów jazdy DNA nie jest podświetlony tak jak dwa pozostałe pokrętła zamontowane na konsoli centralnej. Czy też tak macie w swoich samochodach, czy może jest to fabryczny ficzer mojego egzemplarza?
podświetlane są monostabilne (od ~połowy 2018) - zamiast farby białej z dna, ma półprzezroczyste litery, podświetlony dany tryb. te monostabilne po wył stacyjki wracają do trybu N (ale zaradzimy na to w jednym z następnych produktów)Tak ma być. Producent uznał chyba, że jak ktoś chce odpalić rakietę to trafi reką bez problemu![]()
U mnie ta opcja włącza/wyłącza podświetlenie podłogi ,klamek,progów itp. Nie ma wpływu na "główne" lampki wnętrza.Co ta opcja aktywuje i dezaktywuje bo nie mogę jakoś dojść... klikam i nic się nie zmienia ;p
podświetlane są monostabilne (od ~połowy 2018) - zamiast farby białej z dna, ma półprzezroczyste litery, podświetlony dany tryb. te monostabilne po wył stacyjki wracają do trybu N (ale zaradzimy na to w jednym z następnych produktów)
OK, ja mam kombinowany wyłącznik a szczerze to nie pamietam jak było ori. ja mam wyłacznik używany z Q, tylko górny "talerzyk" podmieniłem ze swojej (4.2018) żeby nie biło po oczach jak będę w ASO że jest RACE (gwarancja)U mnie się świeci każda literka, a mam NIEmonostabilne, tak? No i rok 2017. Nie świeci się tylko pod pokrętłem, tak jak pod pozostałymi dwoma.
ale masz monostabilny czy nazwijmy to tri-stabilny - Twoje Stelvio jest dość nowe pewnie monostabilny?Odnośnie DNA u mnie świeci się symbol w sensie litera która jest aktywna
Tak monostabilny i potwierdzam to co napisał bartas82, świeciło mocno na czerwono, tryb który obecnie był włączony, ale nie zauważyłem że podwietlone na biało są dwa pozostałe widocznie było za jasno. Teraz sprawdziłem w garażu. Podświetlenie na biało, na czerwono trybu aktualnegoale masz monostabilny czy nazwijmy to tri-stabilny - Twoje Stelvio jest dość nowe pewnie monostabilny?
A nie mówisz o regulowanym natężeniu oświetlenia przestrzeni na nogi?