Giulia - Lampy przednie Alliexpress

Jesteś pewny, że w ogóle są w wersji EU? Kiedyś szperałem za zamiennikami do Outbacka 2005 i na ali były same USDM (pomijając wątpliwą jakość i oczywisty brak homologacji, ale to wtórne). Poszedłem w używki EU. Płacić 2500 za sztukę chińszczyzny brzmi jak ryzyko.

Kupiłem u chińczyka korek na zbiornik płynu do spryskiwaczy do Fiata 500. Najgorzej wydane 5 zł. Nie trzyma się. Jak nie potrafią skopiować tak prostego elementu, to strach się bać co wymyślili z lampami.

Kupiłem u chińczyka korek na zbiornik płynu do spryskiwaczy do Fiata 500. Najgorzej wydane 5 zł. Nie trzyma się. Jak nie potrafią skopiować tak prostego elementu, to strach się bać co wymyślili z lampami.
Kiedyś oglądałem program o fabryce ładowarek do telefonów. Na pytanie o różnice pomiędzy ładowarkami z tej samej fabryki ale dużej różnicy cenowej. Pan Chińczyk z uśmiechem wyjaśnił, że to życzenie klienta zamawiającego: za 10$ zrobią dobrą ładowarkę ale jak klient sobie zażyczy to mogą zrobić i za 2$ i taka będzie jej jakość i trwałość.

To sa oryginalne lampy używane tyle ze po regeneracji, mam wrażenie że na allegro ktos je sprzedaje.

Amortyzatory
Powrót