Garraty
Nowy
- Auto
- Giulia Veloce
Cena jak za prawdziwe premiuma ja myslałem ze za moje mk5 przepłacam 900 zł a tu widzę że przycinaja na maxa.
Cena całkowicie normalna.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cena jak za prawdziwe premiuma ja myslałem ze za moje mk5 przepłacam 900 zł a tu widzę że przycinaja na maxa.
Mysle ze tak wlasnie sądzili. Cóż..A oczekiwaliście, że dostaniecie auto premium a ceny serwisu będą jak w dacii?![]()
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Taka jest prawda że przeginają i tyle. Materiał w oryginale max 600 zł a robocizna 900 2 godziny robocze to wychodzi 450 na h. To sobie nie wyobrażam jak cos się sypnie ile będzie kosztowała naprawa
Taka jest prawda że przeginają i tyle. Materiał w oryginale max 600 zł a robocizna 900 2 godziny robocze to wychodzi 450 na h. To sobie nie wyobrażam jak cos się sypnie ile będzie kosztowała naprawa
Tak się przysłuchuję tym gawędziom i stwierdzam jedno - mamy naprawdę bogatych userów którzy nie zwracają uwagi na to jak są goleni. Tylko pytanie- skąd się potem biorą podrutowane Giulietty czy nawet najmłodsze 159?
Z czym do ludzi jak za sama wymianę oleju kosi się 1500 pln - W BMW jest w cenie 5 letni pakiet serwisowy- tylko proszę mi nie wyjeżdżać z tekstem - to idź do BMW.
Wam się wydaje że jak ktoś kupuje auto za 150 tys to nie zwraca uwagi na kasę- oj zwraca i to bardzo.
Naprawdę Ceny w ASO AR to przegięcie- mnie skasowano za wymianę 3 litrów oleju świec zapłonowych i filtra powietrza, oleju i kabinowego na 1500 pln w Giulietcie - rozbój w biały dzień- no ale nie dziwota jak za filtr powietrza kasuje się 138 pln netto z 25% rabatem!!!
a za wymianę tarcz i klocków z tyłu chcieli 2 tys pln - oczywiście odmówiłem ponieważ hamulce były w bdb stanie.
Inna sprawa że jeszcze ANI RAZU po naprawie czegokolwiek nie popsuli czegoś innego.
Ostatnio ASO AR zapomniało dokręcić takiej jednej śrubki....od piasty koła. Mało się nie zabiłem - ale co tam!!!!
Więc jeśli ASO chce się cenić jak marka premium to niech taką jakość zaprezentuje, bo na razie poziom ZERO!!
Niezasadnie utożsamiasz jakość obsługi z marką. Przecież to są podmioty gospodarcze i jeden może być zarządzany właściwie a inny słabo i oferuje słabą usługę.
problem leży nie tylko po stronie ASO tylko centrali gdzie panuje kompletny bałagan
Można zmienić aso.