Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Pamiątka po bagażniku Thule który był na dachu przez ok 2 tygodnie w tym jeden wyjazd z 2 rowerami i jeden z 4 rowerami (w tym 2 dziecięce, więc wagowo w normie z zapasem).
Nie wiem czemu gumy zostawiły takie ślady. Na słońcu nie stało bo pogoda deszczowa. Umyte przed założeniem bagażnika. Nie ukrywam, że jestem rozczarowany nieco - będzie trzeba polerować i więcej nie założę belek bez folii ochronnej jakiejś czy co.
Ja tam jestem zadowolony z bagażników i osprzętu Thule. Produkty te są znane ze swojej trwałości i łatwości montażu, ale tak jak pisze bob@ przed założeniem bagażnika warto nakleić folie ochronną - Thule też ma ją w swojej ofercie. Jeśli jednak ktoś szuka alternatywy to warto zajrzeć na iparts https://www.iparts.pl/dodatkowa-oferta/akcesoria,bagazniki,66-208.html mają ogromny wybór bagażników od różnych producentów.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.