• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Giulia 2018 aktualizacja map

palacz82

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 2018
Witam, mam problem z aktualizacją map. Zarówno wersja z końca roku jak i ta z marca nie chce się wgrać.
Pendrive 32gb, system NTFS. Jakieś porady?
5.jpg

Wysłane z mojego CPH2065 przy użyciu Tapatalka

Witam, mam problem z aktualizacją map. Zarówno wersja z końca roku jak i ta z marca nie chce się wgrać.
Pendrive 32gb, system NTFS. Jakieś porady?
5.jpg

Porada jest watek na te temat spory można czytać przez cale święta a nie zakładać nowy.

Nie widziałem dlatego założyłem nowy. Nie widzę problemu w podpowiedzi co zrobić lub wskazać podobny wątek

Jeżeli po ponownym pobraniu nadal nie będzie działać to sformatuj pendrive pod Windowsem na NTFS i spróbuj ponownie wgrać.

Pendrive formatowane spod macOS mogą nie działać.

Ostatnia edycja:
[MENTION=85280]palacz82[/MENTION] a Ty masz EU (piszesz Veloce wielu tak jednak lubi pisac) czy USA, w jakiejs sprawie pisalismy o ile pamietam na ktoryms z anglojezycznych forow w zeszlym roku i nie wiem czy nie w sprawie konwersji z USA? pytam pod katem subskrybcji, od jesieni 2020 niestety stare tricki nie dzialaja, a nawet nie wiadomo czy na auto z USA zadziala z wykupionym wznowieniem map na EU

Ja swoją mapę aktualizowałem w listopadzie 2020 i poszło z vin z otomoto, bo moja jest z USA

Załączniki

• IMG_20201103_113444.jpg
    IMG_20201103_113444.jpg
    61.8 KB · Wyświetleń: 190
Ostatnia edycja:
Epsonix masz może starsze mapy dostępne np. 1051 bo właśnie w wersji usa nie da się wgrać, obecnie nic nie posiadam.

- - - Updated - - -

Ja swoją mapę aktualizowałem w listopadzie 2020 i poszło z vin z otomoto, bo moja jest z USA
masz może gdzieś te mapy dostępne

wrzuc linka z dostepem uploadowym w jakiejs chmurze (tylko nie google drive czy onedrive ze wzgledu na ograniczenia) i jakis dobry duszek wrzuci jutro

[MENTION=85280]palacz82[/MENTION] a Ty masz EU (piszesz Veloce wielu tak jednak lubi pisac) czy USA, w jakiejs sprawie pisalismy o ile pamietam na ktoryms z anglojezycznych forow w zeszlym roku i nie wiem czy nie w sprawie konwersji z USA? pytam pod katem subskrybcji, od jesieni 2020 niestety stare tricki nie dzialaja, a nawet nie wiadomo czy na auto z USA zadziala z wykupionym wznowieniem map na EU

Alfa jest krajowa, natomiast pomogło założenie nowego konta na mopar i ponowne ściągnięcie plików.

wczoraj Ci pisałem maila na vanpur3@wp.pl ale nie odpowiedziałeś. nie mam loginu to jak mam wgrać, kont zakładać do przysługi mi się nie chce.
pozdro

Potwierdzam 1052 działają i da się je wgrać.

Amortyzatory
Powrót