- Auto
- 156 2.0 Turbo/Giulietta 1.4TCT MY'16
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jeśli twój zawor jest nie szczelny lub uchyla go zwiększony boost. Ale zapytaj swojego stroiciel on ci prawdę powie. Zapewne widział logiczy zabawa w to ma sens jezeli mam wsadzone inne turbo do mito? (TD04 ponad 250km/335NM)
Beda doloty z inoxa plus stozek największy sprint filter lub Aem jak kto będzie wolal. Malowanie w różnych kolorach farba strukturalna jak na deklach Ferrari. Aleee covid mi wszystko opoznia. Początek lutego dopiero cos odpowiem. Taka drobna zajawka na zdjęciu
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
![]()
Beda doloty z inoxa plus stozek największy sprint filter lub Aem jak kto będzie wolal. Malowanie w różnych kolorach farba strukturalna jak na deklach Ferrari. Aleee covid mi wszystko opoznia. Początek lutego dopiero cos odpowiem. Taka drobna zajawka na zdjęciu
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
![]()
A do Giulietty jest w planach?
Prócz stanu portfela![]()
Uzupełniam stan magazynowy - ktoś planuje zakup ?
Mam do Was pytanie, nie jest to może idealny wątek ale mam nadzieję, że nikt na mnie nie nakrzyczy
Wymieniłem GFB DV+ w garret'cie Multiair 1,4 170km chip 205km w moim Abart'cie Spider. Stary zaworek podczas rozbierania został mi w ręce w kawałkach. Plastiki były wtryśnięte chyba z piątego recyclingu.
Do rzeczy, GFB DV+ trzyma mocno, obroty nie spadają podczas zmiany biegów lecz skutkiem ubocznym jest brak tzw. popcornu z wydechu Monza. Strzelanie z rury podczas międzygazu jest jedną z większych frajd jeżdżenia Abarthem. Prośba o poradę => czy zmiana sprężynki na fabryczną pomoże przywrócić popcorn? Jakaś inna metoda uzyskania popcornu oprócz chip tuningu?
Ktoś, coś? Planujecie kolejny zakup grupowy? Jakie ceny do Giulietty 1.4?