D
degus
Guest
Jak w temacie. Jaki byście zaproponowali
Oczywiście chodzi mi o pasek rozrządu 
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cenna uwagamieli czas ze kupa zwrotów do nich przychodziła bo uruchomiono fabryke w Chinach i skosnoocy nie dawali sobie rady z jakością.
Kto będzie się znał na rzeczy lepiej jak właścielka sklepuCiekawa informacja nie spotkałam się z paskiem Gatesa wyprodukowanym poza Europa inaczej ma się sprawa do Conti ci produkuja na całym świecie.
- - - Updated - - -
Na każdym pudełku paska jest napisany kraj pochodzenia.
- - - Updated - - -
Przeglądnij pudełka Contiego to się zdziwisz.
Dayco nie bo sie rozwarstwil. Na ten przykład mnie. Nowy wielorowkowy wytrzymał 2 tygodnie.
hehehe to tak i ja też na razie śmigam na conti i też już zdejmowałem i zakładałem pare razy Z tym że teraz muszę ogarnąć sobie blokady bo koleszka sprzedał :/Zakładam i jeżdzę póki co,swój pasek COnti już 3 razy ściągałem i zakładałem i jeżdże bez problemów
A kolego to chodzi o paski rozrządu ,mam zamontowany Dayco już piąty/w tym roku wymiana/ co odsłonięciu pokryw rozrządu nie widać prawie żadnych objawów zużycia. - - - Updated - - -
Ale lata przeleciały więc kwalifikuje się do wymiany.
A czemu nie Dayco?