Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki koledzy, wiedziałem, że mogę na Was liczyć. Swoją drogą mogli by montować gałkę np. od GT - tam przynajmniej miałem aluminiową (w zimie musiałem wprawdzie używać rękawiczek, ale ... to mały pan pikuś)
Tak czy siak Twoja gałka jest i tak lepszej jakości niż to "cudo" z JulkiA ja w swojej GTtcy posiadam gałkę zmiany biegów plastikową obszytą z boków skórą (w ten sposób, że widoczny jest srebrny plastik z góry. Ale i tak planuję wymianę na carbon![]()
Zaślepka śruby to bez mała połowa gałki. Przy odrobinie szczęścia masz szansę na demontaż bez uszkodzenia zaczepów, aczkolwiek plastik użyty do produkcji jest raczej marnej jakości (bardziej pasuje do Pandy)."Górna część gały" to ten kapselek z wygrawerowanym układem biegów czy cała górna połówka?
"Galka w Giuliettcie jest plastikowa??? Tak mi sie wydawalo, jak ogladalem Julke ale sprzedawca zapewnial mnie, ze to metal. "
dealer miał połowę racji - też jestem dealerem Alfa Romeo i właśnie trzymam tą gałkę i stwierdzam, że góra jest plastikowa, natomiast dół jest metalowy.
"Galka w Giuliettcie jest plastikowa??? Tak mi sie wydawalo, jak ogladalem Julke ale sprzedawca zapewnial mnie, ze to metal. "
dealer miał połowę racji - też jestem dealerem Alfa Romeo i właśnie trzymam tą gałkę i stwierdzam, że góra jest plastikowa, natomiast dół jest metalowy.
Niestety będę polemizował. Gdyby tak było jak kolega mówi nie było by problemu z łamiącymi się zaczepami. Wygląd (narazie) jest bez zarzutu, niestety jakość plastiku pozostawia dużo do życzenia.... obudowa gałki jest plastikowa, chociaż porządnie wykonana.
Niestety, mam Julkę dopiero 3 msc i właśnie wczoraj ta górna część mi odleciała -wyłamały mi się te zaczepy. Jak na samochód w takiej cenie, to straszna tandeta ..... obudowa gałki jest plastikowa, chociaż porządnie wykonana.
Niestety, mam Julkę dopiero 3 msc i właśnie wczoraj ta górna część mi odleciała -wyłamały mi się te zaczepy. Jak na samochód w takiej cenie, to straszna tandeta .
Wytrzymać powinna dosyć długo, bo jak się dowiedziałem od znajomego mechanika dodatkowo pod kapselek dają silikon.... Na razie trzyma, ale na jak długo?
Serwisuje u nich czwarte auto i mam z tego powodu pewne bonusy - miedzy innymi szybka i bezproblemowa obsługa.