lupo7
Nowy
Pytanko do właścicieli 159 - czy jest możliwe aby gałka zmiany biegów była wytarta po 120 - 140 tys km??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Z książką też trzeba uważać-widziałem 159 z niemiec z 2005r a książka była z 2010r z wszystkimi wpisami z tą samą pieczątką na każdy przegląd, kolor długopisu ten sam i charakter pisma też.
dolacze sie do tematu - czy ktos moze w automacie oklejal lub malowal panel lewarka zmiany biegow w automacie. dokladnie chodzi mi o ta czesc:
Pokaż załącznik 29995
rysuje sie dziadostwo a nie wiem czy przed oklejeniem da sie "wydziubac" z niego te guziczki + - D R itd
Podbijam temat, ponieważ też chciałbym jakoś się tym zająć, dzięki za wszelkie uwagi!
Ja posiadam.Witam
Pytanie z innej troszkę bajki.
Posiada może ktoś na sprzedaż gałkę zmiany biegów manual z wersji TI z czerwonym lub czarnym przeszyciem???
Oczywiście pasuje do zwykłej wersji? Ile taka przyjemność? Masz może foto?Ja posiadam.
Pozdrawiam.
- Rafał