• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

flaga na tylna klapę

100/200 sztuk to nie jest aż tak dużo, ale organizować wysyłkę, przelewy itp to znowu dużo roboty dla kogoś kto to ogarnia ...

według mnie fajnie by było załatwić takie coś z firma co jest na allegro, wchodzisz, kupujesz, ona wysyła i po sprawie, nawet gdyby było to 10/12 zł zamiast 5/6 zł - bez przesady nikt z nas raczej nie zubożeje od razu od tego, a komuś oszczędzimy dużo problemu.

oczywiście to tylko moje skromne zdanie, ale na kilka sztuk się piszę minimum ;]

Dziwi mnie tylko jedno ...

Podrzuciłem Wam link do strony na allegro, ten producent jest w Poznaniu więc Maru gdybyś tylko oczywiście tylko mógł i chciał mógłbyś do nich zajrzeć osobiście, oblookac jakość itp nie rozumiem po co komplikować sobie życie z załatwianiem czegoś przez internet skoro można tego dotknąć itp ?

Oczywiście nic nie narzucam i nie mam zamiaru nikogo ustawiać - tak tylko chciałem pomóc

http://allegro.pl/naklejki-wypukle-3d-flagi-panstw-hit-i2095547431.html

aha i oczywiście nie mam udziałów w tej firmie, żeby nie było że tak naganiam ;p

Ostatnia edycja:
A no to ok ;)

Myślisz o tej jednej naklejce czy o komplecie 3 szt? Ta druga opcja byłaby ciekawa bo można by sobie pod kierunki strzelić coś takiego.
Chociaż ostatnio zastanawiałem się jakby wyglądały takie naklejki (te większe) na lusterkach - coś na styl tych w 4C.

Ostatnia edycja:
żeby to wyglądało tak jak w 4c to musiałbyś mieć fajne przetłoczenie w tym lusterku zrobione..

podejrzewam że do 10 kompletów nic się nie zmieni. wszystko pójdzie poleconym priorytetowymi do 50g

no to do kompletu brakuje jeszcze tylko naklejek 3D zielonej, czterolistnej koniczynki w białym trójkącie :D Z flagami pięknie by się komponowały na błotnikach ;)

Amortyzatory
Powrót