zabekmj23
Użytkownik
chetnie wezme taka naklejke
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
drogo jak za coś co możesz sobie sam zrobić.
Mam info od 1 producenta.
Taki komplecik jak wyżej, bez tych rantów srebrnych to koszt ok 4zł przy zamówieniu 100 kompletów.
Koszt wykonania tylko 1 kompletu to ok 30zł
Kontaktowałem się w sobotę z firmą EMIDAS:
http://www.emidas.pl/
Wysłałem im poglądowe zdjęcie flagi (pierwszy post) i oto co odpisali:
"Witam serdecznie,
Możemy wykonać za:
- 50szt. - 2,50zł netto za szt.
- 100szt. - 1,80zł netto za szt.
W razie pytań, proszę o kontakt"
Co sądzicie o cenie?
na zdjęciu na 1 stronie jest to zwykła płaska naklejka więc skąd miałem wiedzieć, że pytałeś o 3D ?Naklejki 3D raczej sam sobie nie zrobie
Na stronie ich naklejki 3D prezentują się przyzwoicie.
Tego nie wiesz...na zdjęciu na 1 stronie jest to zwykła płaska naklejka
Rzeczywiście nie napisałem tego, ale w temacie cały czas dyskutujemy o 3D...skąd miałem wiedzieć, że pytałeś o 3D
Te które wynalazłeś są fajne, cena też spoko i jak dojdzie do zapisów to komplecik wezmęMój producent spuścił mi lekko z ceny i miało być 3.50 za komplet przy zamówieniu 100szt
Widzę, że jest wielu chętnych na organizację tego więc odpuszczam bawcie się sami.
Chyba dobrze, że ludzie się angażują. To chyba nie powód żeby się obrażać i odpuszczać. Przecież ja nikomu nie każę kupować w tej czy innej firmie.Bawcie się sami.. Jak tacy chętni jesteście.
Widzisz, ale jak widać że zajmuje się tym jedna osoba i szuka to po co inne się pchają ?
Pokaż cycki dam ci ciastko