• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Fiatdiag, TS Diag, Alfadiag

Mam FES.
Gdzieś na forum wyczytałem, że Alfadiag jest lepszy, więc chciałem sprawdzić.

Alfadiag nie wypuscil chyba nowszej wersji niż 3.3. Projekt się pewnie zakonczyl, wiec pozostaje poszukać na repozytoriach plików

potrzebuje ALFADIAG na "gwałt" te co zassałem niechcą hulać.
Jeśli ktoś ma to chętnie przygarnę wraz z instrukcją instalacji

poszukaj w necie. to nie jest forum pirackiego oprogramowania

Zakupiłem u Viakena
ELM327 v2 USB STN1110 do fiata Bravo II i sprawdzał się świetnie, teraz zmieniłem auto na Alfa Romeo 156 2003r. 2.5V6. Czy ten kabelek będzie pasował do tego auta? Pytam bo chwilowo nie mam jak sprawdzić...

Silnik odczytasz i tyle.

Wysłane z mojego SM-A500FU

Zakupiłem u Viakena
ELM327 v2 USB STN1110 do fiata Bravo II i sprawdzał się świetnie, teraz zmieniłem auto na Alfa Romeo 156 2003r. 2.5V6. Czy ten kabelek będzie pasował do tego auta? Pytam bo chwilowo nie mam jak sprawdzić...

Po odpowiednich przeróbkach podepniesz się do wszystkiego poza AirBag.

Wybaczcie koledzy ale tylu stron nie chce mi się czytać. Kupiłem do mojej 166 2.4 20v Elm 327 V1.5 ale coś nie bangla... Co zakupić żeby nie było problemów z diagnozowaniem autka???

W jakim sensie nie bangla? Druga sprawa to do AR166 najlepszy jest KKL

Wyklepane Hammer AXE

Sterowniki masz dobre ? Nie pluł się windows przy ich instalacji ?
Jeśli coś z powyższego miało miejsce to wpisujesz w gogle "instalacja ELM327 win 8" i lecisz z koksem.

sterowniki niby ok. nie mogę sobie dać z tym dziadostwem rady... pojawia się komunikat "upłyną limit czasu operacji"

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót