T
Thomas1
Guest
O to chodziło, dzięki za wyjaśnienia. Jak będe w Warszawie na pewno dam znać bo chętnie obejże to cudo na żywo
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
no raczej sie coś pomyliłeś ehhe coupeta przelaciała wszystkich w finale Rafał jechał z liancią a GTA bodaj 3 była
przed finałem
http://www.youtube.com/watch?v=fMinHLHe2Do
a w finale Coupeta objechała Dedre
I jak tam Coupe się sprawuje? napisz coś jak tam wrażenia z jazdy
a zmieniales zaworek upustowy? zamierzasz cos w nim zmieniac?
Zapnij sobie chipa Novitecka i będziesz miał zupełnie inne auto.. bardzo poprawia się charakterystyka w stosunku do serii..
..a to moja zabaweczka
Fiat Coupe 20VT Limited Edition 340KM/420Nm
Wiem, że zadam głupie pytanie, ale mógłbyś powiedzieć coś o spalaniu tego potworka?
Ogólnie seria 20VT pali w trasie 7-9 litrów w zależności od dynamiki jazdy.. Po mieście 10-15 litrów.. Mój to pewnie koło 20l/100km średnio, ale używam go wyłącznie do produkowania adrenaliny..Wiem, że zadam głupie pytanie, ale mógłbyś powiedzieć coś o spalaniu tego potworka?