• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

40 stron dot. wyboru felg, ciekawe czy założyciel wreszcie coś kupił...

Te telefony są też niczego sobie. Sam się nad nimi zastanawiałem. Cena faktycznie 500 zeta w dół... Jak bym był teraz na kupnie to prawdopodobnie już by były moje:)

No i proszę, dzisiaj widziałem 159 na turbinach srebrnych tylko, że 16'', szału nie ma. http://moto.allegro.pl/nowe-felgi-alfa-romeo-159-turbiny-oryg-18-i2235834377.html
Zacząłem zastanawiać się nad tymi: http://moto.allegro.pl/felgi-alfa-romeo-159-super-stan-top-org-18-i2232576574.html
Wczoraj chyba kosztowały 2099,- a dzisiaj 1599,- czyżby promocja?

wiesz 16 to nie 18:)troche wczesniej ktos wrzucil czerwona na turbinach ale 17 i bylo ok:)

Załączniki

• 2036627545_1.jpg
    2036627545_1.jpg
    99.5 KB · Wyświetleń: 169
Moja Brera na tych nowych felgach. Jakość zdjęcia kiepska, bo na szybko z rana i z tel. Auto po trasie, wczoraj wróciłem z Wawy, więc brudne itd.DSC_0102.jpg

Te drugie też całkiem tanio:
tak też się interesuje tymi drugimi cena nawet dobra, ale pisałem do typka czy idzie je kupić poza allegro i jaka będzie cena.

---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 07:54 ----------

odpisał mi tylko tyle że felgi nie są regenerowane i maja lekkie ślady użytkowania.

Amortyzatory
Powrót