krystiano1997
Nowy
Dwie mają 3.5 a dwie 5 mm. Dwie według mnie nadają się jeszcze do jazdy
Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zastanawiam się nad zmianą moich letnich opon. Kupiłem auto dwa lata temu na mało zużytych Pirelli Cinturato w dziwnym rozmiarze 215/55/17.
Pytanie mam takie czy będzie odczuwalna różnica gdy zmienię na przewidziane przez fabrykę 225/50/17 z jakiejś lepszej marki?
A jeśli już, to czy macie jakieś konkretne typy opon?
Dwie mają 3.5 a dwie 5 mm. Dwie według mnie nadają się jeszcze do jazdy
Witam
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą alufelg w mojej alfie 159. Wyglądają one tak jak na zdjęciu, rozmiar 18. Stan wizualny oceniłbym na dobry, posiadają kilka przetarć. Ile mógłbym za takie wołać mniej więcej?
Zastanawiam się nad zmianą moich letnich opon. Kupiłem auto dwa lata temu na mało zużytych Pirelli Cinturato w dziwnym rozmiarze 215/55/17.
Pytanie mam takie czy będzie odczuwalna różnica gdy zmienię na przewidziane przez fabrykę 225/50/17 z jakiejś lepszej marki?
A jeśli już, to czy macie jakieś konkretne typy opon?
Wielu zakładało. Zarówno 18" jak i 19" w dwóch szerokościach.Czy zakładał ktoś do Brery oryg 18-tki z Giulii ( przód węższe,tył szersze)?
Witam, od kilku tygodni jestem właścicielem 159, jako że opony są mocno zużyte przygotowuję się do kupna jakichś, fele 17. Co myślicie o tych całorocznych oponach, ma ktoś może i może coś powiedzieć o nich? Warte są czy lepiej kupić normalne sezonowki? Zastanawiam się nad tym typem opon, bo obecne są mocno zużyte więc jak już będę kupował np zimówki to od razu chyba letnie by pasowało.... Dużo nie jeżdżę więc też trochę no jednak wolałbym nie kupować 2 kompletów opon,
Ja również polecam całoroczne, mam już w drugim samochodzie Goodyear Vector 4 Seasons (poprzedni Alfa 166, obecny Fiat Tipo) i nie widzę sensu zakładać czegoś innego i bawić się w przekładanie 2 razy do roku (w przypadku samochodów do zwykłej jazdy). Żadnych problemów w zimie i w lecie. W drugim aucie mam Nexeny n'blue i też nie mogę się do niczego przyczepić.Witam, od kilku tygodni jestem właścicielem 159, jako że opony są mocno zużyte przygotowuję się do kupna jakichś, fele 17. Co myślicie o tych całorocznych oponach, ma ktoś może i może coś powiedzieć o nich? Warte są czy lepiej kupić normalne sezonowki? Zastanawiam się nad tym typem opon, bo obecne są mocno zużyte więc jak już będę kupował np zimówki to od razu chyba letnie by pasowało.... Dużo nie jeżdżę więc też trochę no jednak wolałbym nie kupować 2 kompletów opon,
Witam. Mam do kupienia felgi z opla, stalówki tzw felgi strukturalne z przeznaczeniem na zime. Tutajnmam pytanie, czy et 39 będzie ok? Obecne stalówki zimowe mam chyba ori et 34