• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

Zima 18/8ET35 z oponą 235/45/18 . Do Brembo dystans 2cm . Felga to replika Vossena - AXE ex15. Fabrycznie było jak na przedostatnim foto ale dla mnie trąci odpustem. Po jednej zimie toczone fronty zjadła "korozja" alu. Pomalowalem to pierw na czarno plastidipem ale sezonu zimowego nie wytrzymało i obecnie proszkowo w srebro i jest fajnie. Odczuwalna roznica w komforcie miedzy 235/35/19 z lata nawet na twardym zawiasie.
88.jpg
89.jpg
90.jpg

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
91.jpg

SIEMA, ma ktos fotki jak wyglada 17 225 / 55 na fabrycznym zawieszeniu ??

i ktore opony sa tansze/ bardziej dostepne? 225/50 czy 55 ?

no ale nikt nie ma na forum ?
korzystalem z wyszukiwarki ale jest taka zje.... ze nic nie znajdzie..
a 1237 stron ciezko przejrzec

Tak wyglądają przy obniżeniu 30mm
105.jpg

/ Edycja. Nie doczytałem że pytasz o 225

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

Gdyby ktoś szukał AEZ Valencia 18x8 to mam cały komplet na zbyciu.
39.jpg
40.jpg

Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka

41.jpg

nie ma to jak wystawiac rzecz na sprzedaz, nie podając ceny [emoji14] to tak jakby chcialo sie sprzedac, ale moze nie, albo nie wiem, wszystko jakies takie nie wiem
Nie chcę tutaj robić serwisu ogłoszeniowego. Wspomniałem tylko że posiadam takie oto felgi na sprzedaż. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam na olx https://ww w.olx.pl/d/oferta/felgi-aluminiowe-aez-valencia-18-5x112-5x110-opony-235-45-CID5-IDNpptl.html

Nie chcę tutaj robić serwisu ogłoszeniowego. Wspomniałem tylko że posiadam takie oto felgi na sprzedaż. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam na olx https://ww w.olx.pl/d/oferta/felgi-aluminiowe-aez-valencia-18-5x112-5x110-opony-235-45-CID5-IDNpptl.html

Jest w razie czego specjalny dzial sprzedazy, tam smialo mozna oferty udostępniac :) pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót