Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Według moich felg to te wystają o 3,6mm bardziej przy tym ET więc wydaje mi się że wejdą ale opona max 225/40/19. Z tym że osobiście odradzam felgę z rantem do nieobnizonej 9ki bo pomniejsza rant koło. Te koło się ceni a moim zdaniem szału nie robi. Zobacz Keskin KT17 . Ma parametry np. 19/8,5" ET30 , wchodzi na duże Brembo i na 9ce moim zdaniem wygląda zajebiście. Kolega kupił . Ta druga [notranslate]Alfa[/notranslate] na fotceJeszcze jedno pytanko o takie felgi , allegro.pl/nowe-alufelgi-keskin-kt4-19-5x112-vw-passat-cc-i6863619823.html[/url]. upchne je w nadkola ? Przy et 25 no i rozstaw 5x112 ale to raczej problemem nie bedzie dla plywajacych srub?
ET 25 to już podejrzewam, że będzie poza błotnikiem
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
U mnie przy eibachu ,na tyle wchodzi 8,5J ET30 plus dystans 8mm. Opona 225/40/19
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Dzięki [emoji6] No mi się bardzo podobają [emoji4] Na żywo lepiej niż na zdjęciach. I spełniają moje kryterium...są wklęsłe [emoji2]Jak macie kupować za chore pieniądze ori felunek do Alfy to warto się zastanowić nad takim Tomasonem Tn9 w 18" . Ma ładnie rotor wklęsły i przy 8,5" ET40 czyli w razie czego jakby ciasno z zaciskiem było jest miejsce na ewentualny dystans na przodzie przy tym ET . Kolega ma to koło w 19" i wygląda to wybitnie nie PabloXXL?
https://www.olx.pl/oferta/felgi-18-tomason-tn9-5x108-et40-8-5-CID5-IDlMqTK.html#268838ad0e
ja mam teraz założone takie 225/45 R18, od wczoraj także na eibachuwcześniej miałem 235/45 R18 na seryjnym zawieszeniu. Przy porównaniu tych dwóch rozmiarów 225 na pewno mniej w koleinach rzuca, a równicy w komforcie nie ma żadnej
A lukę w nadkolu też wypełnia dobrze nie rażąc dużym balonem. Pozdr Paweł