• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Felgi, koła do 159 Brera - temat ogólny

A do mnie jadą już takie
245.jpg

Nowe czy na zime?

LG G4 + Tapatalk

Bardziej na handel, bo to 5x100. A dziewczyny nie przekonam do 18 cali, więc odpuszczę. Gdyby były do 159, to nie wiem, czy by nie poszły na letnie, podobają mi się bardzo.

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

To co z 17 proponujecie do Spidera 916?

Bardziej na handel, bo to 5x100. A dziewczyny nie przekonam do 18 cali, więc odpuszczę. Gdyby były do 159, to nie wiem, czy by nie poszły na letnie, podobają mi się bardzo.
Widziałem je kiedyś na 156 SW i powiem szczerze, że szału nie robią...
Zdecydowanie lepsze są takie jakie ma Pafka na swojej GT, a też nie jest to felga AR.
Pozdrawiam.
- Rafał

Zobaczymy, wydaje mi się, że będą świetnie leżeć. Najwyżej założę do 156 dziewczynie jako zimowe :o

Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka

Umówiłem się z gościem, że mu zapłacę i wezmę felgi, żeby przymierzyć. W razie "w" oddam.

Zakupiłem u Alcesa coś takiego do mojej 9. Myślę że będzie ok.

286.jpg

W grę wchodziły tylko 18

Jeździł ktoś na oponach 225/40 R18 i 235/45 R18 i może powiedzieć czy są wyczuwalne różnice w komforcie jazdy?

na 235/45/18 masz miękko. 225/40/18 do alfy 159 jest za małym rozmiarem.

Tak za mały. Minimalny rozmiar to 225/45/18. I na pewno wygodniejszy od 225/40/18 :-)

Amortyzatory
Powrót