Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Nieco lepiej....i kolejna próba misia.Podpowiedzcie mi jakieś fajne felgi do mojej Alfy-felgi_dla_misia2_kopia.jpgPodpowiedzcie mi jakieś fajne felgi do mojej Alfy-felgi_dla_misia3.jpg
Miałem Ci tutaj właśnie wkleić info, że na Alfaclubie są do sprzedania, ale widzę, że chyba już się kontaktowałeś z Redzim?ja poszukuje oryginalnych 17" z rocznika '08, jak by ktoś chciał się pozbyć to chętnie przygarnę.
wiem szuka tyle ze wiekszosc to VW i otwor centrujacy to 57 i du.aNieco lepiej.
Misiek, poszukaj felg o rozstawie: 5x112 (jest ich mnóstwo, przez co większy wybór) i spokojnie zamontujesz je na śrubach pływających.
Pozdrawiam.
- Rafał
Miałem Ci tutaj właśnie wkleić info, że na Alfaclubie są do sprzedania, ale widzę, że chyba już się kontaktowałeś z Redzim?
Pozdrawiam.
- Rafał